Paket kaybı sorunu rezil türkcell

yazdığım gibi 100/10 mbps hız alıyorsan 90 mbps 8 mbps yazarak modemin yükünü hafifletiyoruz bunun sonucunda da paket loss kayıplarını önlüyoruz ping çıkmıyor tam anlamıyla rahatlıyor modem modelini yazıp yanına qos ayarı yazarsan rehber videoları vardır çok basit zaten 1000/1000 net olsa bile yapılması gereken bir ayar
sen bu ayarı nereden öğrendin

sen bu ayarı nereden öğrendin
kısa zaten izlersen çok rahatlıkla anlayacaksın hatta oha bu zamana kadar nasıl öğrenemedim diyip kendine kızacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısa zaten izlersen çok rahatlıkla anlayacaksın hatta oha bu zamana kadar nasıl öğrenemedim diyip kendine kızacaksın
gerçi burada yaptığı SQM, QoS'un daha gelişmiş hali QoS ise cihaza sınır koyduğun bir ayar

gerçekten öyle bu arada 4 5 modem değiştirdik biz almadığımız şey kalmadı en son bunu öğrendik ve 1 kişi bile video izlerken donan kasan internet şimdi 5-10 kişi bağlı bana mısın demiyor bir de 10 mbps netimiz var asçödçasö sorunu çok fazla altyapıya bağlamamak gerekiyor modemler de çok önemli
Modem de önemli tabii ki ama Superonline bize 3 kere modem aldırttı paketinizin max hızını bu verir şu verir diye diye bizim uzay mekiği modemi almış olmamız lazımdı zaten şimdiye kadar :D

bilginize olsun keneetic harici almayın :D sansüronline zaten leş normal
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirme için :D Bu arada ayar videolarını kaydettim. Hafta sonu baya bi PC ile uğraşacağım. Bir sürü program silip doğru programlar kurmam lazım. MSI anakartım var flash bellek olmadan Bios update yapabiliyormuşuz onu falan halledicem çok yorucu uğraştırıcı işler ya

gerçi burada yaptığı SQM, QoS'un daha gelişmiş hali QoS ise cihaza sınır koyduğun bir ayar
sqm yok bende zte h267a benimki

her oyunda yüzde5 paket kaybım var 15 gündür modeme ping attığımda sorun yok arıyorum suuperonline ı bizde sorun yok bişe yapamayız diyor ne yapcam
Bu paket kaybı sorunu zaten aşikar kabul etmeseler bile bu belli olan bir şey fakat Turkcell daha da fena bir şirket kesinlikle memnun değilim Vodafone veya Turk Telekoma geçeceğim. Ev internetinde de aynılar.

sqm yok bende zte h267a benimki
arayüzü nasıl atar mısın bir rehber videosu atayım qos

Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirme için :D Bu arada ayar videolarını kaydettim. Hafta sonu baya bi PC ile uğraşacağım. Bir sürü program silip doğru programlar kurmam lazım. MSI anakartım var flash bellek olmadan Bios update yapabiliyormuşuz onu falan halledicem çok yorucu uğraştırıcı işler ya
SQM için bu ya :d QoS için modem modelini yazıp qos ayarı yaz rehber videoları çıkar zaten rahatlıkla yaparsın kgkgkg

arayüzü nasıl atar mısın bir rehber videosu atayım qos

SQM için bu ya :d QoS için modem modelini yazıp qos ayarı yaz rehber videoları çıkar zaten rahatlıkla yaparsın kgkgkg

Ekler

• Screenshot_26.webp
    Screenshot_26.webp
    25.9 KB · Hit: 14
vodafone altyapısı yoksa kesinlikle geçme türk telekomdan devam et derim
Hocam ev internetinde Turk Telekom kullanıyorum ama onlar da soyma yolunu bulmuşlar rahat rahat o yüzden onu da değiştireceğim , telefon hattımda da acilen Turk Telekoma geçeceğim Turkcell gerçekten soygun yapıyor.

Hocam ev internetinde Turk Telekom kullanıyorum ama onlar da soyma yolunu bulmuşlar rahat rahat o yüzden onu da değiştireceğim , telefon hattımda da acilen Turk Telekoma geçeceğim Turkcell gerçekten soygun yapıyor.
türkcelli isen 20gb 50000tl hat taşıyorsan 300tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri