Neler Yeni

Palit 4070ti Super Jetstream Hk.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
Merhaba arkadaşlar elimde msi ventus 3070ti 8gb varken palit jetstream 4070ti süper 16gb sipariş verdim. Pazaramada 33k fiyat vade farksız 9 taksit olduğu için aldım.
Aslında 5000 serisini beklemek vardı aklımda fakat ilerleyen günlerde doların ne olacağı, 5000 serisi kartların ne kadardan satılacağı gibi belirsizliklerden dolayı tercih ettim. Sizce iyi mi yaptım? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Tuncpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Tuncay
5000 serisini bekleseniz daha iyi olabilirdi 4000 serisi ile 5000 serisi arasinda yuzde 50 60 larda bi performans farki olacagi soyleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve palit almanız biraz kotu olmus diyebilirim piyasası kotu bi kart.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5000 serisini bekleseniz daha iyi olabilirdi 4000 serisi ile 5000 serisi arasinda yuzde 50 60 larda bi performans farki olacagi soyleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve palit almanız biraz kotu olmus diyebilirim piyasası kotu bi kart.
Sipariş gönderilmedi şu anda kartı iptal etme şansım var. Fakat ileriye dönük 16gb F/p olur diye almıştım. Bir de taksit avantajı da mevcuttu aslında.

Tuncpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Tuncay
5000 serisi hakkında birkac video izleyin sonrasi size kalmis.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Ensar Polat
Merhaba arkadaşlar elimde msi ventus 3070ti 8gb varken palit jetstream 4070ti süper 16gb sipariş verdim. Pazaramada 33k fiyat vade farksız 9 taksit olduğu için aldım.
Aslında 5000 serisini beklemek vardı aklımda fakat ilerleyen günlerde doların ne olacağı, 5000 serisi kartların ne kadardan satılacağı gibi belirsizliklerden dolayı tercih ettim. Sizce iyi mi yaptım? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
5000 serisi 4000 e göre çok kazık olur gibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hayırlı olsun güzel günlerde kullan 5000 serisi pahalı olur muhtemelen 4000 serisi güzel neyi var ki hemde 9 taksit faizsiz daha ne olsun benim anlamadığım bir nokta var ya merak ettim iş Bankası limitin ne kadar biz o kadar iş yapıyoruz çek alıyoruz ticaret olarak paralar dönüyor iş bankası limit vermiyor sende de öyle mi

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
hayırlı olsun güzel günlerde kullan 5000 serisi pahalı olur muhtemelen 4000 serisi güzel neyi var ki hemde 9 taksit faizsiz daha ne olsun benim anlamadığım bir nokta var ya merak ettim iş Bankası limitin ne kadar biz o kadar iş yapıyoruz çek alıyoruz ticaret olarak paralar dönüyor iş bankası limit vermiyor sende de öyle mi
Çok teşekkür ederim Hocam, sevindim yanlış bir tercih yapmadığıma. Ben İş bankası naystan başka bir kartım yok, ziraat bankası kartı ile 9 taksite aldım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok teşekkür ederim Hocam, sevindim yanlış bir tercih yapmadığıma. Ben İş bankası naystan başka bir kartım yok, ziraat bankası kartı ile 9 taksite aldım.
İş bankası 9 taksit diye biliyorum ben sadece diğerleri 6 olması lazım

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Eĝer diğer bankalarda da yuksek kredi karri limitlerin varsa vermezler. Benim de o sekildeydi. Digerlerini iptal edince rahatca veriyorlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Eĝer diğer bankalarda da yuksek kredi karri limitlerin varsa vermezler. Benim de o sekildeydi. Digerlerini iptal edince rahatca veriyorlar.
Yok onunla ilgili değil bir yerde okumuştum ve sordum iş bankası kolay kolay limit vermiyormuş aldıkları karar ile kredi notlarımiz yüksek limitlerimizde boşluk da var ama vermiyor sorduk banka politikamız gereği limitlerde kısıtlamaya gittik dendi

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom