Çözüldü✓ Palit 5070 ti mı nitro + 9070 xt mi

sadece oyun için almayı düşünüyorum onun dışındaki işlerde 10000 tllik bi bilgisayar bile halleder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

takılma siyah ekran vs sorunları var mı hiç
o halde seçimi size bırakıyom hocam. bana kalsa bütçe aralığınız fazla bazı parçalardan kısarak 5070 ti lı bi sistem toplanır ama istiyosanızda AMD alabilirsiniz. sonuçta para sizin niye buna harcadın diye kimsenin karışma hakkı yok.

o halde seçimi size bırakıyom hocam. bana kalsa bütçe aralığınız fazla bazı parçalardan kısarak 5070 ti lı bi sistem toplanır ama istiyosanızda AMD alabilirsiniz. sonuçta para sizin niye buna harcadın diye karışma hakkı yok.
nelerden kısabilirim öneri verebilir misiniz

tek kasadan kısabilirim gibi geliyor

palit al sapphire çok sıkıntılı

saphire 9070xt nin 2 aylık kullanımdaki sorunları var bu videoda
sapphire pulse 9070xt ilk çıktığında aldım ve hayır hiç bir sorunu yok. ayrıca videoda gösterdiği 9070xt asus prime :D

nelerden kısabilirim öneri verebilir misiniz

tek kasadan kısabilirim gibi geliyor
hocam baktımda sistem tam yerinde duruyor downgrade atabilcek bişi bulamadım. istiyosanız biraz indirim kovalayın derim olmassa alın 9070xt geçin.

Palit rtx5070 ti kullanıcısıyım hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. AAA Oyunlarda %40-50 fan hızı ile 66 dereceyi geçtiğine tanık olmadım. Belki biraz fazla para verdim AMD yerine tercih ederek ama hiç pişman değilim. En azından içim rahat

5070 ti alırsam gigabytedan gamingden aşağı almak istemiyorum yani 50kdan başlıyor
9070 xt alabilirsiniz o halde hocam eğer ben biraz daha bütçe katamam diyosanız. kimsede çıkıp neden 9070xt aldın demeye hakkı olamaz.

Palit rtx5070 ti kullanıcısıyım hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. AAA Oyunlarda %40-50 fan hızı ile 66 dereceyi geçtiğine tanık olmadım. Belki biraz fazla para verdim AMD yerine tercih ederek ama hiç pişman değilim. En azından içim rahat
1754307237356.webp

şu model mi hocam

yükteyken 1312 rpme çıkıyormuş benim rx 580 2900 rpme çıkıyo 81 derecede kalıyo JDFJGLKDFJFSLDJKSDFJK

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
şu model mi hocam

yükteyken 1312 rpme çıkıyormuş benim rx 580 2900 rpme çıkıyo 81 derecede kalıyo JDFJGLKDFJFSLDJKSDFJK
Evet hocam bu modeli kullanıyorum. 7800x3d ile kullanıyorum çok iyi bir ikili oldular çok fazla düşünmenize gerek yok. AMD alsam mı diye düşünmüştüm bende almadan önce ama iyi ki de almamışım dedim Recep ağabeyin videosundan sonra. Bir üst modeli tepe model ama fiyat farkı da da var biraz. Gigabyte Eagle RTX3060 Ti kullanıyordum bende 89-90 derecelere kadar çıkıyordu tam yükte bakım yapmadım 4 yıl boyunca ondan sonra ilaç gibi geldi sessizliği ve soğutması olsun. Öneriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri