ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
- Konu Sahibi Konu Sahibi
5070 ti önerirseniz hangi modeli önerirsiniz
Kendinimi yazınca açıklama yaptım hocam sanırım yazım hatasıSana demedim kendime dedim![]()
Eyvallah canımKendinimi yazınca açıklama yaptım hocam sanırım yazım hatasıestağfurullah herkes kendi deneyimini aktarıyor yoksa nvidia da amd de rekabet etsin yoksa bu kadar teknoloji nerde görülecek
En uygunu olan pny nin modeli gayet model aslında.5070 ti önerirseniz hangi modeli önerirsiniz
Palit hangisi gamerock ise düşünmeden al sogutması çok iyi kullanıyorum kendim.hangisi
Dostum herkes yaşamıyo olabilir ama o yaşayanlardan biri sen olabilirsin. O yüzden diyorum nvidiadan şaşma diye işlemci olarak amd efsane ama ekran kartına aynı şeyleri söyliyemem.
Neredeyse 100K bütçesi olan adama AMD ekran kartı öneriyorlar, cidden kendimi yırtmakdan sıkıldım bu forumda, hiçbirşey demicem dostum, sadece şunu dicem. Al 9070XT 1 tane oyunda FSR4 ile takılırsın, çünkü benim PC de 68 tane oyun yüklü ( 69 oldu ) 1 tanesinde FSR4 desteği var 47 tanesinde DLSS4 açabiliyorum. Hala burada yok 5 fps daha fazlaymış 10 fps daha fazlaymış muhabbeti dönüyo, yıllarca kullancaksın bu sistemi dostum unutma, 8-9 yıl önceki oyunları oynamak illaki isticeksin ozaman patlıcan çok fena çünkü FSR4 modern oyunlarda bile yok.fiyat 90k-95k
gamerock satışta yok şu anPalit hangisi gamerock ise düşünmeden al sogutması çok iyi kullanıyorum kendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neredeyse 100K bütçesi olan adama AMD ekran kartı öneriyorlar, cidden kendimi yırtmakdan sıkıldım bu forumda, hiçbirşey demicem dostum, sadece şunu dicem. Al 9070XT 1 tane oyunda FSR4 ile takılırsın, çünkü benim PC de 68 tane oyun yüklü ( 69 oldu ) 1 tanesinde FSR4 desteği var 47 tanesinde DLSS4 açabiliyorum. Hala burada yok 5 fps daha fazlaymış 10 fps daha fazlaymış muhabbeti dönüyo, yıllarca kullancaksın bu sistemi dostum unutma, 8-9 yıl önceki oyunları oynamak illaki isticeksin ozaman patlıcan çok fena çünkü FSR4 modern oyunlarda bile yok.
Önerilecek modeller... off5070 ti önerirseniz hangi modeli önerirsiniz
sinerji hiç güven vermiyorÖnerilecek modeller... off
Pheonix S ve V1 modellerinde vapor chamber yok, düz bakır heatsink.
Palit RTX 5070 TI GamingPro da vapor chamber var ve 8 ısı borulu.
Pny RTX 5070 TI ARGB OC da vapor chamber var ama 7 ısı borulu. Ayrıca markanın tepe modeli, en iyi oc de yapabilen modellerden biri gibi.
Gainward RTX 5070 TI Phoenix de vapor chamber var, kaç ısı borusu var fikrim yok.
Zotac'ın SFF hariç sanırım hepsinde, vapor chamber var.
Ben SFF'lerden uzak dururdum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yüzden hem fiyat bakımından hem performans bakımından PNY alırdım ama Sinerji nolur bilmem
hocam konuya biraz geç dahil oluyorum. eğer bütçeniz yetiyorsa her şekilde nvidia alın geçin. Amd öğrencinin tavuk dürümüdür. bütçeniz sıkışıyorsa o zaman 9070 xt düşünün.5070 ti önerirseniz hangi modeli önerirsiniz
evet biraz sıkışıyorhocam konuya biraz geç dahil oluyorum. eğer bütçeniz yetiyorsa her şekilde nvidia alın geçin. Amd öğrencinin tavuk dürümüdür. bütçeniz sıkışıyorsa o zaman 9070 xt düşünün.
o zaman 9070 xt alabilirsiniz. darboğaz olmamasına biraz dikkat edin. ufak bir darboğaz bile 9070xtlerde %1 fpsleri çok düşürüyor. birde ney için alacağına bağlı değişir. eğer render veya 3D model yapacaksanız AMD almayın gerekirse. ne kadar sölemesi üzücüde olsa render gibi işlerde AMD nin güzel teknolojisi yok. Nvidia o konularda fersah fersah üstün. Fsr da pek bi beklentiniz olmasın ondada bi cacık şuanda yok destek gelirse bizde kullanıcaz inşallah. illa renderda yapcam ama AMD den yanayım ben AMD alacam diyorsanızda, benim tercihim 9070 altına bakmamanız olur. 9060 larda çekirdek sayıları fazla az ve performans fena kısılıyor. ben giriş model sapphire kullanıyorum sıcaklık konusunda dert etmenize gerek yok kart baya serin çalışıyor aşırı yük altına bile 60 ları zor gördüm. eğer başka aklınızda soru varsa yanıtlayabilirim. kartıma zamanında testler yaptım.evet biraz sıkışıyor
sadece oyun için almayı düşünüyorum onun dışındaki işlerde 10000 tllik bi bilgisayar bile halledero zaman 9070 xt alabilirsiniz. darboğaz olmamasına biraz dikkat edin. ufak bir darboğaz bile 9070xtlerde %1 fpsleri çok düşürüyor. birde ney için alacağına bağlı değişir. eğer render veya 3D model yapacaksanız AMD almayın gerekirse. ne kadar sölemesi üzücüde olsa render gibi işlerde AMD nin güzel teknolojisi yok. Nvidia o konularda fersah fersah üstün. Fsr da pek bi beklentiniz olmasın ondada bi cacık şuanda yok destek gelirse bizde kullanıcaz inşallah. illa renderda yapcam ama AMD den yanayım ben AMD alacam diyorsanızda, benim tercihim 9070 altına bakmamanız olur. 9060 larda çekirdek sayıları fazla az ve performans fena kısılıyor. ben giriş model sapphire kullanıyorum sıcaklık konusunda dert etmenize gerek yok kart baya serin çalışıyor aşırı yük altına bile 60 ları zor gördüm. eğer başka aklınızda soru varsa yanıtlayabilirim. kartıma zamanında testler yaptım.
takılma siyah ekran vs sorunları var mı hiço zaman 9070 xt alabilirsiniz. darboğaz olmamasına biraz dikkat edin. ufak bir darboğaz bile 9070xtlerde %1 fpsleri çok düşürüyor. birde ney için alacağına bağlı değişir. eğer render veya 3D model yapacaksanız AMD almayın gerekirse. ne kadar sölemesi üzücüde olsa render gibi işlerde AMD nin güzel teknolojisi yok. Nvidia o konularda fersah fersah üstün. Fsr da pek bi beklentiniz olmasın ondada bi cacık şuanda yok destek gelirse bizde kullanıcaz inşallah. illa renderda yapcam ama AMD den yanayım ben AMD alacam diyorsanızda, benim tercihim 9070 altına bakmamanız olur. 9060 larda çekirdek sayıları fazla az ve performans fena kısılıyor. ben giriş model sapphire kullanıyorum sıcaklık konusunda dert etmenize gerek yok kart baya serin çalışıyor aşırı yük altına bile 60 ları zor gördüm. eğer başka aklınızda soru varsa yanıtlayabilirim. kartıma zamanında testler yaptım.
Red stone project fln diyorlardı belki 1 yıl içinde mutlu olursunuzo zaman 9070 xt alabilirsiniz. darboğaz olmamasına biraz dikkat edin. ufak bir darboğaz bile 9070xtlerde %1 fpsleri çok düşürüyor. birde ney için alacağına bağlı değişir. eğer render veya 3D model yapacaksanız AMD almayın gerekirse. ne kadar sölemesi üzücüde olsa render gibi işlerde AMD nin güzel teknolojisi yok. Nvidia o konularda fersah fersah üstün. Fsr da pek bi beklentiniz olmasın ondada bi cacık şuanda yok destek gelirse bizde kullanıcaz inşallah. illa renderda yapcam ama AMD den yanayım ben AMD alacam diyorsanızda, benim tercihim 9070 altına bakmamanız olur. 9060 larda çekirdek sayıları fazla az ve performans fena kısılıyor. ben giriş model sapphire kullanıyorum sıcaklık konusunda dert etmenize gerek yok kart baya serin çalışıyor aşırı yük altına bile 60 ları zor gördüm. eğer başka aklınızda soru varsa yanıtlayabilirim. kartıma zamanında testler yaptım.