Neler Yeni

Rehber Palit markası güvenilir mi? Alınır mı? Sıcaklık değerleri nasıl?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Benim zaten rehberim vardı bu tarz bu da iyi olmuş ama

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Benim zaten rehberim vardı bu tarz bu da iyi olmuş ama
Arasında çok fark var. Benim rehberim palit markası ile ilgili senin rehberin palit 3070 ile ilgili.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Güzel rehber bu arada.

Son düzenleme:

Üstad

80+

PALIT MARKASI GÜVENILIR MI? ALINIR MI? SICAKLIK DEĞERLERI NASIL?​

Merhaba dost'lar bu rehberimiz de yurtdışı'nda çok tanınan, Türkiye'ye yeni gelen marka hakkında konuşacağız. Bu markalar güvenilir mi? Alınır mı? Sıcaklık değerleri nasıl? Bunun gibi soruları yanıtlayacağız. İyi okumalar.
Güvenilir mi?
Palit ve İnoo3d markası yurtdışı'nda çok bilinen bir marka'dır. Asıl sorumuza gelicek olursak bu marka güvenilir'dir.

Alınır mı?
Yukarıda da dediğimiz gibi bu marka güvenilir. Alınır mı konusuna gelicek olursak: Alınır. Gördüğünüz üzere görüntüsü de çok hoş.

Sıcaklık değerleri nasıl?
Palit markası yurt dışında çok satan bir marka. Bu satışı da soğutması gereğince yapıyor.
Palit 3070 GameRock ağır yükte sıcaklık değerleri:

Bu rehberimizin burda sonuna geldik. Umarım faydalı bir rehber olmuştur. Okuduğunuz için teşekkürler.

Palit markası, MSİ, ASUS gibi markalardan ucuz ama soğutması iyi olan bir marka'dır
Sadece nvidia için ekran kartı üretir.

Palit markası müşteri memnuniyeti:

Palit Markası Hakkında

1988'de kurulan Palit Microsystems Ltd., kararlı, mükemmel ve yenilikçi grafik hızlandırıcıları üretmesiyle tanınır. Palit, en iyi PC bileşenleri üreticilerinden biri olarak dünyaya istikrarlı ve mükemmel kalitede yukarıdan aşağıya grafik kartları sağlamaya devam ediyor. Taipei'deki ofisi, Hong Kong'daki lojistik merkezi, Çin Anakarasındaki fabrikaları ve Almanya'daki şubesi ile Palit, dünya çapında bir satış ağı geliştirdi ve müşterilerimizle yakın işbirliği yaptı.

Palit, çok çeşitli NVIDIA ürünleri ve devam eden geliştirme çabaları sayesinde sektör liderliğini sürdürmek için iyi bir konuma sahiptir. Palit'in dünya çapındaki tesisleri ISO 9001 sertifikalıdır. Tüm Palit PC grafik hızlandırıcıları ve anakartları, tam uyumluluk sağlamak için WHQL sertifikasına sahiptir.

@cfranko ve @baltazar a katkıları için teşekkür ederim.

Palit ile kaç TL'ye anlaştınız?

(!)

Üstad

80+
Top Bottom