Neler Yeni

Rehber Palit markası güvenilir mi? Alınır mı? Sıcaklık değerleri nasıl?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Beğenmedim.

1 tane üst modellerden ekran kartını örnek verip ''Bu marka alınır. Soğutması iyi'' demek, satıcı yorumlarını atmak sence bir markayı iyi yapan bir şey mi?

Soğutma olarak çok iyi modelleri de var, kötü modelleri de var. Sadece 1 ekran kartı üzerinden fikir yürütmek de saçma bence.
Arasında çok fark var. Benim rehberim palit markası ile ilgili senin rehberin palit 3070 ile ilgili.

Palit'in tarihi hakkında başka bir ekstra yön yok ki? Soğutması hakkında bilgi verirken 1 tane kart hakkında bilgi vermişssin zaten.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Gayet memnunum palitten o yüzden #PalitTeam @cfranko

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Beğenmedim.

1 tane üst modellerden ekran kartını örnek verip ''Bu marka alınır. Soğutması iyi'' demek, satıcı yorumlarını atmak sence bir markayı iyi yapan bir şey mi?

Soğutma olarak çok iyi modelleri de var, kötü modelleri de var. Sadece 1 ekran kartı üzerinden fikir yürütmek de saçma bence.

Palit'in tarihi hakkında başka bir ekstra yön yok ki? Soğutması hakkında bilgi verirken 1 tane kart hakkında bilgi vermişssin zaten.
Arasında 2070s de var isterseniz şikayetvar ın yorumlarını da koyarım sıkıntı yok.

Top Bottom