Neler Yeni

Palit ne anlama geliyor

mauroarif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
islam arif
Bütçe
5
Merhaba dostlar 5080 alıcam ama sitelere baktığımda hepsinde rtx 5080 falan ama gmrselte palit yazıyor bu tedarikçi falanmı kart elime geldiğinde palit mi yazar çünki hiç hoş gözükmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Can Ekici
knk palit bi marka nasıl asus saphire bi markaysa palit te bi marka
Merhaba dostlar 5080 alıcam ama sitelere baktığımda hepsinde rtx 5080 falan ama gmrselte palit yazıyor bu tedarikçi falanmı kart elime geldiğinde palit mi yazar çünki hiç hoş gözükmüyor

mauroarif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
islam arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkm nvidia ekran kartının chiplerini üretir asus palit saphire gibi markalarda chipleri nvidiadan tedarik edip ekran kartını üretir
Anladım reis ama bi değişiklik olmuyor anladığım kadarıyla dış görünüş hariç baktığım da palitinkiler çok kötü bi tasarıma sahip dimi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Sana da merhaba dostum, şöyle açıklayayım:
Palit, bir ekran kartı üreticisidir ve Nvidia'nın ürettiği RTX 5080 GPU çipini kullanarak kendi özel tasarımlarını yapar. Yani aslında RTX 5080 çipi tüm üreticilerde aynı ama soğutma sistemi, PCB tasarımı ve bazı teknik detaylar üreticiye göre değişir. Eğer "Founders Edition" yani Nvidia'nın kendi tasarladığı kartı istiyorsan, bu Türkiye'de imkansız globalde bile çok az stoğu bulunan kartlar bunlar yani onları düşünme. Palit, MSI, ASUS, Gigabyte gibi üreticilerin yaptığı kartlar da RTX 5080'dir, sadece tasarımları farklı olur. Eğer Palit markasını beğenmiyorsan, MSI, ASUS, Gigabyte gibi alternatif markalara bakabilirsin. Performans olarak fark olmaz, genellikle soğutma ve RGB tasarımı gibi detaylar değişir. Tasarımı hoşuna giden herhangi bir modeli alabilirsin. Şahsi önerim ASUS'lara yönelmen olur en iyi soğutmayı verebilen markalardan biri ASUS. Tasarımlarını da beğeniyorum şahsen

mauroarif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
islam arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana da merhaba dostum, şöyle açıklayayım:
Palit, bir ekran kartı üreticisidir ve Nvidia'nın ürettiği RTX 5080 GPU çipini kullanarak kendi özel tasarımlarını yapar. Yani aslında RTX 5080 çipi tüm üreticilerde aynı ama soğutma sistemi, PCB tasarımı ve bazı teknik detaylar üreticiye göre değişir. Eğer "Founders Edition" yani Nvidia'nın kendi tasarladığı kartı istiyorsan, bu Türkiye'de imkansız globalde bile çok az stoğu bulunan kartlar bunlar yani onları düşünme. Palit, MSI, ASUS, Gigabyte gibi üreticilerin yaptığı kartlar da RTX 5080'dir, sadece tasarımları farklı olur. Eğer Palit markasını beğenmiyorsan, MSI, ASUS, Gigabyte gibi alternatif markalara bakabilirsin. Performans olarak fark olmaz, genellikle soğutma ve RGB tasarımı gibi detaylar değişir. Tasarımı hoşuna giden herhangi bir modeli alabilirsin. Şahsi önerim ASUS'lara yönelmen olur en iyi soğutmayı verebilen markalardan biri ASUS. Tasarımlarını da beğeniyorum şahsen
Çok sağolun hocam keşke herkes sizin gibi açıklayıcı yazsa bende asusu beğendim sanırım ondan alıcam tekrar dan sağolun iyi geceler

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,056
Üyeler
166,685
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom