Palit Rtx 2060 OC Yapma?

berkaysenal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Palit RTX 2060 ekran kartına nasıl oc yaparım? Msi afterburner dan oc tıklayıp scan yaptığımda +105 coreclock çıkıyor. Dün yine yapıp uyguladım sonra ayarları tekrar sıfırlamıştım eski haline dönmüş oluyor galiba. Benim sorum şu. Coreclock afterburner buluyor ama mhz yi kaça çekmemiz gerekiyor? Mhz yi ayarlayıp tekrar scan yapmam gerekiyor mu?

125 core clock 1000 de memory clock verebilirsin bende hem kart ısınmıyor Du hem oyunlar crash yemiyordu

125 core clock 1000 de memory clock verebilirsin bende hem kart ısınmıyor Du hem oyunlar crash yemiyordu
ben dün bir scan yaptım ve onu uyguladım. Sonra bilmediğim şeyi uygulamayım diyip msi afterburnerdan resetledim ayarlar eski haline yani orjinale dönmüş oluyor dimi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de fps farkın ne oluyordu? fark ediliyor mu?

ben dün bir scan yaptım ve onu uyguladım. Sonra bilmediğim şeyi uygulamayım diyip msi afterburnerdan resetledim ayarlar eski haline yani orjinale dönmüş oluyor dimi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de fps farkın ne oluyordu? fark ediliyor mu?
Oyundan oyuna değişir afterburner da resete basarsanız stok hale döner

Oyundan oyuna değişir afterburner da resete basarsanız stok hale döner
ben r6 da deniyorum şuan 15 fps filan arttırmayı başardım. coreclock +135 memory +1000 de oyun içindeyken yükseliyorum crash vermedi. Şimdi birde oyundan çıkıp girecem bakalım hata verecek mi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,706
Üyeler
189,136
Son üye
dotking
Geri