Neler Yeni

Yardım Palit RTX 3060 82 Derece

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam yuzde 1 denk gelirse ne yapcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam arctic freezer duo alicaktim fiyatlar birden artti alamadim
adam akilli kullanirsan ekran kartini o gelmez. ya da evine yildirim dusucek oyle.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

ELROND

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Gülen
Kral şuan aynı durumdan bende müzdaripim baya olmuş sen konuyu acalı acaba bir çözüm yolu buldunmu sistem aynı sadece işlemcim değik sistemi gamegarajdan aldım palit 3060 oyunlarda 79 derceyi görüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
crazy
Kral şuan aynı durumdan bende müzdaripim baya olmuş sen konuyu acalı acaba bir çözüm yolu buldunmu sistem aynı sadece işlemcim değik sistemi gamegarajdan aldım palit 3060 oyunlarda 79 derceyi görüyor
konu hort olmuş ama neyse cevap yazayım, palitte kasa mesh değilse hem çok ısınır hem de yüksek rpm de çalışır, 1660s palit kullandım, kapak kapalıyken 76 derece 2600 rpm çalışıyordu, kapak açıkken 68 derece 2200 rpm, yani palitin ucuz ve oem tipli soğutmaları iyi değil, garantiye yollasanızda anca termal macun yenilerler, oda çözüm olmaz.

ELROND

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Gülen
konu hort olmuş ama neyse cevap yazayım, palitte kasa mesh değilse hem çok ısınır hem de yüksek rpm de çalışır, 1660s palit kullandım, kapak kapalıyken 76 derece 2600 rpm çalışıyordu, kapak açıkken 68 derece 2200 rpm, yani palitin ucuz ve oem tipli soğutmaları iyi değil, garantiye yollasanızda anca termal macun yenilerler, oda çözüm olmaz.
Kral bu sistem testlerinde çok serin çalışıyor ondan neden uzay tipi oldundanmı sence?

Top Bottom