Yardım Palit RTX 3060 82 Derece

Caelius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
813
Arkadaslar anormal degil mi bu sicaklik ne yapmam lazim sistemi gecen sene agustosun sonunda game garajdan aldim

1656673639173.png

egzoz fanlarına dikkat et kasanın hava akışı iyi olmalı ve 82 derece karta zarar vermez

Gpu normal olabilir 65-80 normal çünkü ekran kartları işlemciye gore ısıya daha dayabikliy üretiliyor 85 ve üstü endişe etmen gerekiyor
Ama işlemcin ısınıyor

Kasanız mesh değil mi ? Havalandırma yetersiz gibi 3050rpm de 82C, işlemcinizde 83 fazla biraz. Ama havaların sıcak olmasının da etkisi çok şuan.

Kasanız mesh değil mi ? Havalandırma yetersiz gibi 3050rpm de 82C, işlemcinizde 83 fazla biraz. Ama havaların sıcak olmasının da etkisi çok şuan.
Mb311l kulaniyorum kasa olarak

ventusda böyle yanıyordu iade etmiştim

Kasanın hava akışı iyi aslında ya yaşadığın yer çok sıcak ya da termal macun değiştirsen iyi olcak gibi

Kasanın hava akışı iyi aslında ya yaşadığın yer çok sıcak ya da termal macun değiştirsen iyi olcak gibi
Hocam İstanbulda yasiyorum termal macun degistirmeyi dusundum fakat oyle yaparsam garantisi iptal oluyor galiba

Hocam İstanbulda yasiyorum termal macun degistirmeyi dusundum fakat oyle yaparsam garantisi iptal oluyor galiba
Aynı ekran kartı arkadaşımda var o da ısınmasından şikayetçi ama sizin işlemci de çok ısınmış garantiye göndersen pek bişey yapacaklarını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,732
Üyeler
197,263
Son üye
Muhammed24
Geri