goksel53
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 668

ne alaka niye tilt olayım gerçekleri söylemişim fakat sen yediremedin galiba ?neden bu kadar tilt olmuşsun adam sadece watt olayı soğuttu demiş sakin ol amd fanboy

ne alaka niye tilt olayım gerçekleri söylemişim fakat sen yediremedin galiba ?neden bu kadar tilt olmuşsun adam sadece watt olayı soğuttu demiş sakin ol amd fanboy
vallahi 29bin küsürdü.tükenmiş stoklar.ve baktı çok satılıyor basmışlar zammı.9070 te 25bin civarıydı 3bin kadar zam yemiş.hatta vatan bilgisayarda 29.999 du sanırım.yada ona yakın tam fiyatı. stoklar çabuk tükendi.takipte olmak lazım.satıcıların bir günü diğerini tutmayabiliyor.30kye 9070 XT linki bekliyorum hocam düz 9070ler 30k iken xt olanı 30kye aşşşırı iyimiş
valla gramda umursamam benim için rekabet önemline alaka niye tilt olayım gerçekleri söylemişim fakat sen yediremedin galiba ?
eee daha niye olan bişeyi söylemem sana dokundu ?valla gramda umursamam benim için rekabet önemli
Adama sogunaya yer ariyormussun yaziyorsun adam, sogumkats hakli amd watt sorunlari olan bir firma nvidia da cimri meselaeee daha niye olan bişeyi söylemem sana dokundu ?
Sadece oyun oynayacaksan evet ama yayın, render ya da farklı iş için kullanacaksan amdnin yeteneği nvidianın yarısı.elle tutulur yanı yok 30k buna verceğine 9070xt çok daha mantıklı kalıyor
palit 1660ti kullandım 4 sene taş gibi model türkiyede çogu firma portakalda vitaminken palitin ekran kartları satılıyordupalit iyi midir bilmiyorum ama haftaya asus prime indirim gelecek artı galaxın modelleri gelicek