Panelciler discorduma girer mi?

Gokhandemir1788

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
190
geçen panelci olduğunu bilmediğim biriyle oyuna girdim
acayip şekilde trolleyip bana bomba dinamit falan atıyodu öldürüyodu tüm eşyalarım gidiyodu
bende ya s.... git dedim ve bana
''yalnız ben panelciyim ... evladı senin discordunu sorgulayıp tokenini alırım o tokeni çeviririm reverserden (reverser dedi bildiğin) sonra hesabına girerim'' dedi
girebilir mi gerçekten?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reverser ne? dediğimde checker diye cevap verdi
checkerle girebilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
acayip şekilde trolleyip bana bomba dinamit falan atıyodu öldürüyodu tüm eşyalarım gidiyodu
''yalnız ben panelciyim ... evladı senin discordunu sorgulayıp tokenini alırım o tokeni çeviririm reverserden (reverser dedi bildiğin) sonra hesabına girerim'' dedi
girebilir mi gerçekten?

checkerle girebilir mi?
Bir şey yapabileceğini sanan velet dışında bir şey değil. Yakında hepsi temizlenecek

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bir şey yapabileceğini sanan velet dışında bir şey değil. Yakında hepsi temizlenecek
hocam gerçekten girer mi?
ayrıca şu da var
madem böyle bişey var a** ozaman tüm ünlülerin hesabına girerler ki?

• Beğen
  • Beğen
girebilir mi gerçekten?

checkerle girebilir mi?
Bildiği şeyler var ama yapamayacağı bir şey anlatmış. Token reverselwmwk felan var normalde de yapamaz yani

Çok fazla şikayet var ya Ayyıldız Tim bir şey yapar ya da devlet
Ayyıldız Tim mi 😂
Su sahte site açıp “hackledik” diyen tayfa mı? Komikmiş.

Konuya gelecek olursak sizin DC tokeninizi bir bağlantıya tıklayıp giriş yapmadığınız sürece bulamaz. Öyle olsaydı büyük hesapların DC’leri patlardı.

Panel dediğiniz olay su an herkeste var zaten. Bende bile var yani siz düşünün (kullanmıyorum).

Çoluk çocuğu korkutmak icin ellerinden geleni yapan 3-5 dallama diyebiliriz.

Geri