Panelden babamın telefon numarası çıkar mı

Yok kanka benim sorum o değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon numarası çıkar mı

Babamın telefon numarwsı çıkar mı kardeşim ?
Çıkar aga çıkar donu bile gözükür diyorum telefon diyosun 😂
Tüm sülalenin adresi, tcsi, telefonu, kayıtlı hastalıkları, kan grubu, kullandığı ilaçlar, reçeteler, tomografi sonuçları, kan tahlilleri her şey çıkar.

Verecez zaten de babamın tel nosu nasıl bulmuşlardır diye dedim panelde çıkıyor mu yani
Çıkıyor herşeyi bulurlar fakat bir şey yapamazlar o cesaret yoktur onlarda adamları yüz yüze tanımıyormusun hem? Tanımıyorsan niye özel bilgilerini verdin sanal da dikkatli olucaksın

Çıkar aga çıkar donu bile gözükür diyorum telefon diyosun 😂
Tüm sülalenin adresi, tcsi, telefonu, kayıtlı hastalıkları, kan grubu, kullandığı ilaçlar, reçeteler, tomografi sonuçları, kan tahlilleri her şey çıkar.
eline saglik basit seyleri anlatmissiniz fakat atladiginiz konu su eger numara acik hat ise cikmaz haberiniz olsun

Çıkıyor herşeyi bulurlar fakat bir şey yapamazlar o cesaret yoktur onlarda adamları yüz yüze tanımıyormusun hem? Tanımıyorsan niye özel bilgilerini verdin sanal da dikkatli olucaksın
maalesef herkes interneti bilincli kullanmiyor hocam cogu yere isim soy isim ile kayit olanlar bile oluyor biraz daha dikkatli olmak lazim

eline saglik basit seyleri anlatmissiniz fakat atladiginiz konu su eger numara acik hat ise cikmaz haberiniz olsun

maalesef herkes interneti bilincli kullanmiyor hocam cogu yere isim soy isim ile kayit olanlar bile oluyor biraz daha dikkatli olmak lazim
haklısınız hocam çoğu öyle bilinçli olunması lazım.

Ben gördüğüm insanları uyarıyorum aynı hataya bidaha düşmesinler diye

sülaleni görürler siber suçlara git

Açık hat derken nasıl yani

İ

Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya
bir çok bilgi çıkıyor

Şu panel olayı rezilliğini ülkece kabullendik, ceza falan alan da olmadı diye biliyorum

Emin misin telefon numarasının çıktığına ona göre sibwr suçlara gidecem
Çıkıyor her şey çıkıyor üst te söylediler zaten donunun renkine kadar bulunabiliyormuş sen sen ol bidaha sanalda kimseye güvenme ters düştüğün an arkandan bıçaklarlar

Data larını internet e bile salabilirler benim bi arkadaşın sızdırılmıştı

4,5 kere sormuş bide ya. Don rengine kadar bakabilirler ama bir sey yapamazlar diyoruz hâlâ aynı soruyu soruyorsun. Eminim 13 yasında falansın

Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya
babanın adi yaşı bide yaşadığınız yeri de biliyorlarsa sende dahil 7 göbek sülaleni görürler :D

babanın adi yaşı bide yaşadığınız yeri de biliyorlarsa sende dahil 7 göbek sülaleni görürler :D
bu kadar bilgi olmadan da bulunuyor gerçide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,323
Üyeler
183,413
Son üye
HadeS_edex
Geri