Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
Rica ederimSağolun hocam sayenizde gönül rahatlığı ile alabilirim teşekkürler![]()
Rica ederimSağolun hocam sayenizde gönül rahatlığı ile alabilirim teşekkürler![]()
Başka o sorunu duymadım araştırın derim.
donanimarsivi.com
48 Derece ne oynuyor ne azalıyor benimkinin aynısı yazma hızın nasıl?
Hiç bakmadımApacer SSD düşük yazma hızları
Gördüğünüz gibi Yazma hızlarında büyük kayıp var 1 ay önce aldım her hafta test yapıyordum 560/550 idi hızları bugün sıkıntı çıktı Malwarebytes ile tarattım Sata girişlerini kontrol ettim düzelmiyor kronik sorunu ortaya çıktı m.2 ssd alıcağım para biriktirip. 1605210764 @baltazardonanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
48 Derece ne oynuyor ne azalıyor benimkinin aynısı yazma hızın nasıl?
Bak mutlaka.Hiç bakmadım
Az önce baktım ve yazma hızı yarı yarıya düşükBak mutlaka.
Bende aynı sorunu yaşıyorum büyük ihtimal 240GB modellerinde sorun var bir çok arkadaş yaşıyor @keremcnsz24Az önce baktım ve yazma hızı yarı yarıya düşük![]()
Buradan AS SSD indirip yukarıdaki View kısmına girip IOPS seçip test yapıp ekran görüntüsü atare mısın?Bende aynı sorunu yaşıyorum büyük ihtimal 240GB modellerinde sorun var bir çok arkadaş yaşıyor @keremcnsz24
www.techspot.com
Ne gariptirki yazma hızım 349'lere çıktı, SSD'yi daha çok doldurdum birde.Buradan AS SSD indirip yukarıdaki View kısmına girip IOPS seçip test yapıp ekran görüntüsü atare mısın?
![]()
AS SSD Benchmark
With AS SSD Benchmark you can determine your SSD drive's performance by conducting several specific tests.www.techspot.com
Hocam bir tekrar yapın, bir hata olmalı.Ne gariptirki yazma hızım 349'lere çıktı, SSD'yi daha çok doldurdum birde.
Alıntıyı görüntüle
İkinci defa yaptım testi 150 oldu.
Hocam bir tekrar yapın, bir hata olmalı.
9 olamaz IOPS değeri, aşırı düşük.
@keremcnsz24