yanii geçen sene 8 aylığı 900 e almıştım1500 tl
enflasyon oranına göre bence iyi fiyatı hemde albino olması + benceyanii geçen sene 8 aylığı 900 e almıştım
Kafesi ben elden aldımenflasyon oranına göre bence iyi fiyatı hemde albino olması + bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada kafes önerebilir misiniz kaliteli ve büyük bir kafes olmalı
bizim evde annem korkuyor yoksa 7/24 dışarıda wc ye bile beraber gidiyoruzHocam Sultan almayın her dakika yanında durmanız lazım 1dk bile yalnız kalsa bağırmaya başlıyor çok ses çıkarıyorlar 2 hafta sonra çok kafa ağrıtıyor
3 yaşına girdi güzel kuş da çok ilgi istiyo en son alarm sesimi taklit ediyodubizim evde annem korkuyor yoksa 7/24 dışarıda wc ye bile beraber gidiyoruz
edit bile yapmışlığım vardı dksfjsdk
He bide 10 dk da bi bıraktığı hediyeyi temizlemek gerekiyo3 yaşına girdi güzel kuş da çok ilgi istiyo en son alarm sesimi taklit ediyodu
haha oda iyiymiş benimkinin sabah 9.50 alarmı var kaldıramazsa daha çok ötüyor sonra bizi kaldırıp kendisi uyuyor3 yaşına girdi güzel kuş da çok ilgi istiyo en son alarm sesimi taklit ediyodu
o bizde daha garip yeme huyu var bir türlü çözemedim o sorunu çok araştırdım denedim ama bıraktıramadımHe bide 10 dk da bi bıraktığı hediyeyi temizlemek gerekiyo
Sultan papağanıMerhabalar kendime yeni bir papağan almayı düşünüyorum, tür olarak ne önerirsiniz? Biraz fırlama bir tip olmasını istiyorum şahsen bu yüzden Cennet papağanına daha çok kafam yatıyor siz ne önerirsiniz ve neden önerdiğinizi/önermediğinizi anlatabilir misiniz