Aylık para almadı benden hiçKullanışlı bi kart sizin adınıza olmayan diğer marka kartlardan havale falan yapamıyorsunuz o kötü
Aylık kesim ücreti yok papara black kart alırsanız tc anne kızlık soyadı seri no dahil çoğu bilgiyi vermeniz gerekiyor yaş sınırı yok bu arada kargo çok geç geliyorArkadaşlar paparaya geçmek istiyorum aylık ücret alıyor mu?
Yaş sınırı var mı
Marketlerden alamaz mıyımAylık kesim ücreti yok papara black kart alırsanız tc anne kızlık soyadı seri no dahil çoğu bilgiyi vermeniz gerekiyor yaş sınırı yok bu arada kargo çok geç geliyor
Black kartım var ama anne kızlık soyadı verdiğimi hatırlmaıyorum belki kapıda istemiştir ama sanmıyorumAylık kesim ücreti yok papara black kart alırsanız tc anne kızlık soyadı seri no dahil çoğu bilgiyi vermeniz gerekiyor yaş sınırı yok bu arada kargo çok geç geliyor
ininalden çok daha iyi bir card tek sıkıntısı şok dan yüklenmiyorAylık para almıyorsa çok iyi para biriktirmek istiyorum her ay 2₺ kesiyor innial
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marketlerden alamaz mıyım
Papara lite card alabilirsiniz ama para çekme yokAylık para almıyorsa çok iyi para biriktirmek istiyorum her ay 2₺ kesiyor innial
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marketlerden alamaz mıyım
Black kard da anne kızlık soy ismi ne alaka?Aylık kesim ücreti yok papara black kart alırsanız tc anne kızlık soyadı seri no dahil çoğu bilgiyi vermeniz gerekiyor yaş sınırı yok bu arada kargo çok geç geliyor
Yok o olmaz ama tavsiyen için teşekkür ederimPapara lite card alabilirsiniz ama para çekme yok
Geldimi pekiBlack kard da anne kızlık soy ismi ne alaka?
2 hafta önce sipariş verdim sadece tc ve seri no falan istiyorlar