Mecburi kimlikle onaylamalısın galiba o zaman güven konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum forumda bir sürü kişi onaylatmış kullanıyordur bende dahil.Yeni Ehliyet ile doğrulama yapmak istiyorum fakat kabul etmiyor ve hata veriyor. Kimlik ile doğrulama yapmak istemiyorum (güvenemediğim için / güvenliği hakkında bilgim yok). Ne yapmalıyım?
O zaman neden öyle bir seçenek koymuşlarki? Şimdi baktım da çoğu kişi kimlikle onaylatmış. Sanırım başka yol gözükmüyor.Mecburi kimlikle onaylamalısın galiba o zaman güven konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum forumda bir sürü kişi onaylatmış kullanıyordur bende dahil.
Yani zaten sizin kimlik bilginizi bulmak isteyen kişiler çok zorlanmadan bulabilirler zaten kimlik bilgilerimiz çoktan leaklendi.O zaman neden öyle bir seçenek koymuşlarki? Şimdi baktım da çoğu kişi kimlikle onaylatmış. Sanırım başka yol gözükmüyor.
Forumu geç ülkede kullanmayan kalmadıMecburi kimlikle onaylamalısın galiba o zaman güven konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum forumda bir sürü kişi onaylatmış kullanıyordur bende dahil.
Evet, sonuncu olarak katıldım![]()