LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Papara kart açıp Xbox GamePass almak istiyorum ancak açıldı mı tam fikrim yok açıldı mı tamamen?
Bir aralar erişiöm engeli var diyolardı hatta şok markete gidip alcağım zaman bana kapandığı için satışları durduruldu dediler?Kapanmadı ki hocam
Bazı haber kaynakları açıldı demiş.hayir uzun bir sure acilacagini sanmiyorum alternatiflere bakmani tavsiye ederim
hesaplar hala inceleme altinda hocam paparanin instagram veya twitter hesabini takip ederek en guncel bilgiye ulasabilirsinizBir aralar erişiöm engeli var diyolardı hatta şok markete gidip alcağım zaman bana kapandığı için satışları durduruldu dediler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
666
Bazı haber kaynakları açıldı demiş.
Olayın yaşandığı gün girişlerde problem vardı ama mobil veriden giriliyordu. İşlem kısıtlaması geldi sonra kısıtlama esnetildi ve açıldı en son. Ben papara ile konuştum, "aboneliğim var iptal olmasın problem yok değil mi?" dedim yok dediler. Hiçbir yerde ödeme problemi yaşamadımBir aralar erişiöm engeli var diyolardı hatta şok markete gidip alcağım zaman bana kapandığı için satışları durduruldu dediler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
666
Bazı haber kaynakları açıldı demiş.
Tam olarak bir gönderi var pek anlamadım ancak erişim engeline dair bir sorun yok sadece bloke edildiği söyleniyor.hesaplar hala inceleme altinda hocam paparanin instagram veya twitter hesabini takip ederek en guncel bilgiye ulasabilirsiniz
Bütün ödemelerimi paparadan yapıyorum. Daha dün xboxtan oyun aldım. Sorunsuz şuanda kısıtlamalar zamanla kalkıyor, kullanabilirsin.Papara kart açıp Xbox GamePass almak istiyorum ancak açıldı mı tam fikrim yok açıldı mı tamamen?
Kısıtlamalar terimsel oalrak erişim engeli var dediğimiz zaman ki hesaplara mı geldi sadece yani?Bütün ödemelerimi paparadan yapıyorum. Daha dün xboxtan oyun aldım. Sorunsuz şuanda kısıtlamalar zamanla kalkıyor, kullanabilirsin.
Dediklerine göre kademeli açılıyormuş.benim hesap 3 haftadır açılmadı