Papara kart kullanıma açıldı mı?

Reaksiyon skoru
104
Papara kart açıp Xbox GamePass almak istiyorum ancak açıldı mı tam fikrim yok açıldı mı tamamen?

Kapanmadı ki hocam, işlem sınırı getirilmişti o da kalkmış sanırım

hayir uzun bir sure acilacagini sanmiyorum alternatiflere bakmani tavsiye ederim

Kapanmadı ki hocam
Bir aralar erişiöm engeli var diyolardı hatta şok markete gidip alcağım zaman bana kapandığı için satışları durduruldu dediler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayir uzun bir sure acilacagini sanmiyorum alternatiflere bakmani tavsiye ederim
Bazı haber kaynakları açıldı demiş.

Bir aralar erişiöm engeli var diyolardı hatta şok markete gidip alcağım zaman bana kapandığı için satışları durduruldu dediler?

666

hesaplar hala inceleme altinda hocam paparanin instagram veya twitter hesabini takip ederek en guncel bilgiye ulasabilirsiniz

666

Olayın yaşandığı gün girişlerde problem vardı ama mobil veriden giriliyordu. İşlem kısıtlaması geldi sonra kısıtlama esnetildi ve açıldı en son. Ben papara ile konuştum, "aboneliğim var iptal olmasın problem yok değil mi?" dedim yok dediler. Hiçbir yerde ödeme problemi yaşamadım

Ama cevabım tatmin etmediyse müşteri temsilcisini arayıp sorabilirsin tabi

hesaplar hala inceleme altinda hocam paparanin instagram veya twitter hesabini takip ederek en guncel bilgiye ulasabilirsiniz
Tam olarak bir gönderi var pek anlamadım ancak erişim engeline dair bir sorun yok sadece bloke edildiği söyleniyor.

Papara kart açıp Xbox GamePass almak istiyorum ancak açıldı mı tam fikrim yok açıldı mı tamamen?
Bütün ödemelerimi paparadan yapıyorum. Daha dün xboxtan oyun aldım. Sorunsuz şuanda kısıtlamalar zamanla kalkıyor, kullanabilirsin.

Bütün ödemelerimi paparadan yapıyorum. Daha dün xboxtan oyun aldım. Sorunsuz şuanda kısıtlamalar zamanla kalkıyor, kullanabilirsin.
Kısıtlamalar terimsel oalrak erişim engeli var dediğimiz zaman ki hesaplara mı geldi sadece yani?

benim hesap 3 haftadır açılmadı

hesabin inceleme altinda degilse rahatca kullanirsin

Beklediğin haber geldi
Diğer banka kullanıcılarıyla para transferlerine ve günlük limitler olmadan işlemlerine devam edebilirsin! Anlayışın için teşekkürler Paparalı.

Diye bildirim gelmişti bana benim hesap açıldı galiba limitlerde açık görünüyor bildirimdeki gibi.

Geri