TahaCel
80+ Gold
Dahası
Sitesinede giremiyorum uygulamasinada hata veriyor sizdede varmi bu durum
Herkesin hesabından parayı araklamak zaman alıyor biraz.O yüzden son zamanlarda böyle.hocam ne oluyor bu paparaya son zamanlarda çok sık karşılaşmaya başladık?
derken?Herkesin hesabından parayı araklamak zaman alıyor biraz.O yüzden son zamanlarda böyle.
İninal gibi düşün ama ininaldan daha iyi ben ufaktan sayımhocam ne oluyor bu paparaya son zamanlarda çok sık karşılaşmaya başladık?
İroni.derken?
hocam 1.5yıllık papara kullanıcısıyım biliyorumİninal gibi düşün ama ininaldan daha iyi ben ufaktan sayım
ininal gibi para yatiriken para crkmiyor
Aylik para almaliyor yillikta almiyor
Her bankadan para yükleyebilirsin
Kart yaninda degilse papara uygulamadan kartsiz islemlerden yakinda olan bankanin ibani ile para yatirabilirsin
Marketlerde kredi karti gecen heryerde temazssiz ödeme var
Baska bankadan iban ile papara kartina para atma
Vb özellikler
DDDD hocam ben şey demek istedim bu sitenin çökme olayları felan son zamanlardaLa olum ozaman niye bana yazdıriyon yoruldum ifjdif
Papara IBAN numara mı nasıl öğrenebilirim ?Baska bankadan iban ile papara kartina para atma
Knk şöyle uygulamaya veya siteye girince para yatir kismina gel ordan tam hatirlamiyorum ya havalet eft kismi olcak veya banka hesapindan para yollama gibi bisey yazcak ona tikla devam et sonra ordan bir sürü banka cikcak hangi bankadan para atcaksan kartina o bankaya tıkla orda iban yaziyorPapara IBAN numara mı nasıl öğrenebilirim ?