Papara Kart vs Tosla Kart

Neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben var demedim zaten, sadece cashback var dedim.
resmi gazetede kripto paralar ile açıklama yapıp alım satımı yasakladıkları zamam sanki papara ininal tarzı kartların kapanmasıda geçiyordu benimde kesin bir bilgim yok

Peki İnternetten alınan isimli Tosla kart ile Şoktan alınan isimsiz arasında ne fark var?

Selamlar, birkaç gün içerisinde eski İninal kartımı emekliye ayırıp Papara veya Toslaya geçmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Tosla Steam, Epic Games gibi platformlarda %15 Cashback veriyor, Papara Steamde ve Epic Gameste hiç vermiyor. Şu anlık aklımda Papara var.
Papara black kart alınız.

Black kartın sanal karta göre avantajları var bedava zaten ama siz bilirsiniz.
Papara alırsam zaten Black kart alacağım. Sorum Tosla ile alakalı. Daha sonra Tosla da almak istiyorum, isimli ile isimsiz arasındaki farkı soruyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metal kartı bekleyin, ona özel cashback programı olacak.
Ne kadar var çıkmasına

3 aya çıkar diye düşünüyorum. Belirli bir zaman söylenmedi, o zamana kadar black kullanın, çıkınca ona geçersiniz.
Tamamdır, Black kart alıyorum. Metal kart çok cezbedici gelirse belki geçerim ama çok da geçeceğimi sanmıyorum. Papara Black kart uzun sürede geliyor diyorlar, ne kadar sürdü sizinki?

Tamamdır, Black kart alıyorum. Metal kart çok cezbedici gelirse belki geçerim ama çok da geçeceğimi sanmıyorum. Papara Black kart uzun sürede geliyor diyorlar, ne kadar sürdü sizinki?
Bende lite var, kendim gidip almıştım, alan arkadaşlarıma iki haftada geldi.

Geri