wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Var. Her ikisinde de var.paparada da netflix ve spotify vb cashback yok muydu?
Var. Her ikisinde de var.paparada da netflix ve spotify vb cashback yok muydu?
Öyle bir şey duymadım hiçpapara ininal tarzı kartlar kapatılmayacak mıydı ben mi yanlış biliyorum
Toslada YT, Spotify, Netflix cashbacki yokVar. Her ikisinde de var.
Neden?papara ininal tarzı kartlar kapatılmayacak mıydı ben mi yanlış biliyorum
Ben var demedim zaten, sadece cashback var dedim.Toslada YT, Spotify, Netflix cashbacki yok
resmi gazetede kripto paralar ile açıklama yapıp alım satımı yasakladıkları zamam sanki papara ininal tarzı kartların kapanmasıda geçiyordu benimde kesin bir bilgim yokNeden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben var demedim zaten, sadece cashback var dedim.
Papara black kart alınız.Selamlar, birkaç gün içerisinde eski İninal kartımı emekliye ayırıp Papara veya Toslaya geçmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Tosla Steam, Epic Games gibi platformlarda %15 Cashback veriyor, Papara Steamde ve Epic Gameste hiç vermiyor. Şu anlık aklımda Papara var.
Şu anda Papara çok kullanıldığı için galiba Papara alacağım.Papara black kart alınız.
Bunun hakkında bilginiz var mı?Peki İnternetten alınan isimli Tosla kart ile Şoktan alınan isimsiz arasında ne fark var?
Black kartın sanal karta göre avantajları var bedava zaten ama siz bilirsiniz.Şu anda Papara çok kullanıldığı için galiba Papara alacağım.
Bunun hakkında bilginiz var mı?
Metal kartı bekleyin, ona özel cashback programı olacak.Şu anda Papara çok kullanıldığı için galiba Papara alacağım.
Papara alırsam zaten Black kart alacağım. Sorum Tosla ile alakalı. Daha sonra Tosla da almak istiyorum, isimli ile isimsiz arasındaki farkı soruyorumBlack kartın sanal karta göre avantajları var bedava zaten ama siz bilirsiniz.
Ne kadar var çıkmasınaMetal kartı bekleyin, ona özel cashback programı olacak.
3 aya çıkar diye düşünüyorum. Belirli bir zaman söylenmedi, o zamana kadar black kullanın, çıkınca ona geçersiniz.Ne kadar var çıkmasına
Tamamdır, Black kart alıyorum. Metal kart çok cezbedici gelirse belki geçerim ama çok da geçeceğimi sanmıyorum. Papara Black kart uzun sürede geliyor diyorlar, ne kadar sürdü sizinki?3 aya çıkar diye düşünüyorum. Belirli bir zaman söylenmedi, o zamana kadar black kullanın, çıkınca ona geçersiniz.
Bende lite var, kendim gidip almıştım, alan arkadaşlarıma iki haftada geldi.Tamamdır, Black kart alıyorum. Metal kart çok cezbedici gelirse belki geçerim ama çok da geçeceğimi sanmıyorum. Papara Black kart uzun sürede geliyor diyorlar, ne kadar sürdü sizinki?