Neler Yeni

Papara mı İninal mı?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hem para gönderme olsun hemde para yatırma olsun hangisi daha iyi olur? İninal yatırışta 2tl kesiyor mesela papara için bu durum nasıl ilerliyor?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Hem para gönderme olsun hemde para yatırma olsun hangisi daha iyi olur? İninal yatırışta 2tl kesiyor mesela papara için bu durum nasıl ilerliyor?
papara için para yatırma para çekme kesim ücreti yaşatmıyor diye biliyorum ininal aylık kullanım ücreti para yatırmada kesiyor

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
papara için para yatırma para çekme kesim ücreti yaşatmıyor diye biliyorum ininal aylık kullanım ücreti para yatırmada kesiyor
papara her ay 5 defa ücretsiz para yatırma sonra ücret alıyor

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
kesinlikle papara bu arada. ininal tekeldi zamanında bu kartlarda sonra tosla papara falan çat çut tokat bebesi yaptıalr ininalli
kısacası papara
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar alıyor
sitelerinden bakabilirsin %1 fln olması lazım

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sri cevaplıyor;
Tabii ki de Papara. Para yatırmada 500 TL'ye kadar kesintisiz. Sonrasında 500-1000 arası %1 gibi gibi artıyor.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sri cevaplıyor;
Tabii ki de Papara. Para yatırmada 500 TL'ye kadar kesintisiz. Sonrasında 500-1000 arası %1 gibi gibi artıyor.
Bir konu okudum normal kart varmış birde çipli temassız hangisi almalıyım sence?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir konu okudum normal kart varmış birde çipli temassız hangisi almalıyım sence?
Siri cevaplıyor;
Çipli temassızı bedavaya Uygulamasından TC'ni onaylayarak kapına kadar üzerinde isim yazanını alabilirsin. Ama şunu bil bundan almazsan para çekemezsin ATM'den. Önerim Papara Black yani dediğim. Diğeri D&R TeknoSa'larda 5 TL ve para çekme özelliği bulunmuyor (Papara Lite).

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Siri cevaplıyor;
Çipli temassızı bedavaya Uygulamasından TC'ni onaylayarak kapına kadar üzerinde isim yazanını alabilirsin. Ama şunu bil bundan almazsan para çekemezsin ATM'den. Önerim Papara Black yani dediğim. Diğeri D&R TeknoSa'larda 5 TL ve para çekme özelliği bulunmuyor (Papara Lite).
Teşekkürler siri.
1606309224799.png

Bunu alıyorum o zaman ortalama kaç gün içerisinde gelir? Kargo ücreti ne kadar olur?

Top Bottom