Neler Yeni

Papara tarafından dolandırıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan erzurum
Provizyonda senin yapabileceğin bir şey yok Garanti de mesela benim sanal kartımda 150 TL'ye provizyon koymuştu sonra ikinci defa karttan para çekilmişti bu yüzden kart -110 tl veriyordu (kalan 40 tlyide çekmişti) o -110 tlyi ödedim üstüne harcamamı yaptım 2-3 hafta sonrasında provizyondan düştü para karta geldi.
O Yüzden sabırlı bir şekilde bekleyeceksin diyeyim (Genelde bu provizyon süreci 1 aya kadar uzuyabiliyor yurtdışı menşeili olduğundan bilgin olsun 1 ay sonrasında eğer yatmazsa dekont ile paparaya tekrar başvuracaksın.
knk sorun zaten bana max 9 günde iadeniz gerçekleşecek demeleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bir hata yapıp ziraat kartım varken ininalden sahibinden param güvende ile alışveriş yapmıştım iade etti satıcı hesap onaylı değil diye 9 gün sürdü hesaba geri gelmesi 2 gün önce tekrar onaylı bir hesaptan açtı aldım dün elime ulaşmıştı bozuk geldi bende bu sabah kargoya verdim bakalım bu seferde kaç gün sürücek normal yani böyle yerlerin uzatması
hesabımda onaylı hesap ama benimki 9 günüde geçti

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
EmreE
knk sorun zaten bana max 9 günde iadeniz gerçekleşecek demeleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesabımda onaylı hesap ama benimki 9 günüde geçti
Bilmiyorum ininalde bana 12 günü bulabilir dediler sende bekle 12 gün geçerse tekrar desteğe falan yaz hatta şimdi şikayetvar a yaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan erzurum
İşte 12-13 gün olduğunu yazmamışsın bence öncelikle steama dekont ile falan sorununu açıklayacak düzgün bir mail atmalısın eğer steamdan hayır ödeme olmamış tarzı bir cevap alırsan bu sefer hem dekont hem steamın cevabıyla birlikte papara ile iletişime geçmelisin.
yaptım zaten onuda ama kabul etmiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan erzurum
Provizyona alınan işleme müşteri hizmetleri müdahale edemez zaten. Onlar sadece hangi aşamada olduğunu görebilir. Provizyon işlemine farklı bir departman bakar.
tamam ama bana bu paranın ne zaman iadesinin sağlanacagını söylediler bana verilen günde para iade edilmeliydi bence ve paranın aciliyeti var yoksa beklerim zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Keyhidar
tamam ama bana bu paranın ne zaman iadesinin sağlanacagını söylediler bana verilen günde para iade edilmeliydi bence ve paranın aciliyeti var yoksa beklerim zaten
Hocam valla fikrim yok açıkçası. Benim de başıma papara da böyle bir olay gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta içinde parayı yatırmışlardı. Müşteri temsilcisini tekrar tekrar ara. Yetkili birisiyle görüşmek istediğini falan söyle. Aciliyetinden bahset. Belki daha kısa sürede çözülür. Ama papara paranın üzerine falan yatamaz. O konuda endişelenmene gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan erzurum
Hocam valla fikrim yok açıkçası. Benim de başıma papara da böyle bir olay gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta içinde parayı yatırmışlardı. Müşteri temsilcisini tekrar tekrar ara. Yetkili birisiyle görüşmek istediğini falan söyle. Aciliyetinden bahset. Belki daha kısa sürede çözülür. Ama papara paranın üzerine falan yatamaz. O konuda endişelenmene gerek yok.
yatmicanı biliyorumda acil olması ve yardımcı olmamaları sorun oldu neyse teşekkürler fikirlerin için

Top Bottom