thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,996
Bunun sisteminde ki açıklardan nemalanıp yasa dışı işler yapanlara ne olacak? 1-2 göstermelik kişi alırlar sonrası fos

öyle kafana göre para saklama hizmeti veremezsin zaten. dünya kadar izin alıyorsun. parayı merkez bankasında tutmak zorundasın. altın hisse için de aracı kuruluş var. paran orada kalıyor. onlar da aynı şekilde denetime tabiiO firmayı ilk gördüğümden beri mantıklı gelmemişti, hiçbir büyük bankaya bağlı değildi ve sadece gençleri hedefliyordu. Hiç güvenip hesap açmamıştım iyi ki de açmamışım. Size de tavsiyem arkasında bilinir bir banka olanlar hariç (Nays, Tosla vb.) böyle şeyler kullanmayın veya kullanacaksanız çok ufak paralarla kullanın ne olacağı belli olmaz. Paparadan birikim falan yapanlar, dolar alıp paparada tutanlar vardı neye güvendiklerini anlamamıştım
Ben zamanında İninal'in saçma politikasından kurtulmak için kullanmıştım ( 750 lira limiti, karttan ING ile çekme zorluğu vs.) bir de kampanya falan sunuyorlar cashback gelmişti falan. Güzeldi, 2020 gibi dolandırıcılık işlerinde kullanılıyor falan denilince yavaş yavaş salmıştım, zaten kredi kartı falan çıkardığım dönemdi. Sanal kart ile devam etmiştim.O firmayı ilk gördüğümden beri mantıklı gelmemişti, hiçbir büyük bankaya bağlı değildi ve sadece gençleri hedefliyordu. Hiç güvenip hesap açmamıştım iyi ki de açmamışım. Size de tavsiyem arkasında bilinir bir banka olanlar hariç (Nays, Tosla vb.) böyle şeyler kullanmayın veya kullanacaksanız çok ufak paralarla kullanın ne olacağı belli olmaz. Paparadan birikim falan yapanlar, dolar alıp paparada tutanlar vardı neye güvendiklerini anlamamıştım
Aynen öyle. Gidişatı belliydi...Kayyum atandığından beri kullanmıyordum güven vermiyordu her an bir sıkıntı olacak gibiydi
Öyle diyorsunda biz iş yapıyoruz. Sanal pos lazım yani sadece birkaç konu üzerinden değerlendirmek yanlış. Devlet zaten zamanından beri bunları denetlemedi gerekmiyor mu sonuçta hepsi onayı oradan alıp açıyor belli paralar teminatlar yatırıyorlar açarkenO firmayı ilk gördüğümden beri mantıklı gelmemişti, hiçbir büyük bankaya bağlı değildi ve sadece gençleri hedefliyordu. Hiç güvenip hesap açmamıştım iyi ki de açmamışım. Size de tavsiyem arkasında bilinir bir banka olanlar hariç (Nays, Tosla vb.) böyle şeyler kullanmayın veya kullanacaksanız çok ufak paralarla kullanın ne olacağı belli olmaz. Paparadan birikim falan yapanlar, dolar alıp paparada tutanlar vardı neye güvendiklerini anlamamıştım
Devlet neyi denetleyebiliyor ki güncel dönemde bunu denetlesin. Normalde olması gereken o da ülke normal değilÖyle diyorsunda biz iş yapıyoruz. Sanal pos lazım yani sadece birkaç konu üzerinden değerlendirmek yanlış. Devlet zaten zamanından beri bunları denetlemedi gerekmiyor mu sonuçta hepsi onayı oradan alıp açıyor belli paralar teminatlar yatırıyorlar açarken
parolapara da 500 vardı açılır diye çekmemiştim ne yapayımBelki bilmeyenler vardır parolaparada kapandı bu muhabbeten içerde paranız varsa çekin