🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Bunun sisteminde ki açıklardan nemalanıp yasa dışı işler yapanlara ne olacak? 1-2 göstermelik kişi alırlar sonrası fos

O firmayı ilk gördüğümden beri mantıklı gelmemişti, hiçbir büyük bankaya bağlı değildi ve sadece gençleri hedefliyordu. Hiç güvenip hesap açmamıştım iyi ki de açmamışım. Size de tavsiyem arkasında bilinir bir banka olanlar hariç (Nays, Tosla vb.) böyle şeyler kullanmayın veya kullanacaksanız çok ufak paralarla kullanın ne olacağı belli olmaz. Paparadan birikim falan yapanlar, dolar alıp paparada tutanlar vardı neye güvendiklerini anlamamıştım 😅
öyle kafana göre para saklama hizmeti veremezsin zaten. dünya kadar izin alıyorsun. parayı merkez bankasında tutmak zorundasın. altın hisse için de aracı kuruluş var. paran orada kalıyor. onlar da aynı şekilde denetime tabii

Kayyum atandığından beri kullanmıyordum güven vermiyordu her an bir sıkıntı olacak gibiydi

Baktım içeride 80 kuruşum kalmış bozdurup harcarlar artık

O firmayı ilk gördüğümden beri mantıklı gelmemişti, hiçbir büyük bankaya bağlı değildi ve sadece gençleri hedefliyordu. Hiç güvenip hesap açmamıştım iyi ki de açmamışım. Size de tavsiyem arkasında bilinir bir banka olanlar hariç (Nays, Tosla vb.) böyle şeyler kullanmayın veya kullanacaksanız çok ufak paralarla kullanın ne olacağı belli olmaz. Paparadan birikim falan yapanlar, dolar alıp paparada tutanlar vardı neye güvendiklerini anlamamıştım 😅
Ben zamanında İninal'in saçma politikasından kurtulmak için kullanmıştım ( 750 lira limiti, karttan ING ile çekme zorluğu vs.) bir de kampanya falan sunuyorlar cashback gelmişti falan. Güzeldi, 2020 gibi dolandırıcılık işlerinde kullanılıyor falan denilince yavaş yavaş salmıştım, zaten kredi kartı falan çıkardığım dönemdi. Sanal kart ile devam etmiştim.

Zaten belli ediyordu popülaritesi arttıkça cashbackler azalmaya başladı, normalde alınmayan senelik kart vergisi alınmaya başlandı falan. Kredi kartlarını kullanırken baktım Nays çıktı ortaya. Arkasında da İş Bankası. Cashback de iyiydi. Öylece unuttum Papara'yı.

suan da islemler durmamis sabaha ne olur bilmiyorum fakat alisveris sepetim doluydu sikintisiz sekilde gecti

Belki bilmeyenler vardır parolaparada kapandı bu muhabbeten içerde paranız varsa çekin

Havadan herkese cashback dağıtan bir firmaydı bunlar. Büyük ihtimalle kuruluş amacı başka o firmanın. Bankaya bağlı olanlar bankanın kârını reklam bütçesi niyetine Nays gibi platformlarda dağıtıyor. Platform bilinir hale gelince de reklam bütçesini azaltıp para kazandıracak işler yapmaya başladı çoğu. Zaten o platformda ana amaç 15-16-17 gibi yaşlarda gençleri birkaç yüz lira veren kampanyalarla kazanıp +18 olunca kendi bankasına çekmek. Papara harbiden amaçsızdı bu konularda.

Öyle diyorsunda biz iş yapıyoruz. Sanal pos lazım yani sadece birkaç konu üzerinden değerlendirmek yanlış. Devlet zaten zamanından beri bunları denetlemedi gerekmiyor mu sonuçta hepsi onayı oradan alıp açıyor belli paralar teminatlar yatırıyorlar açarken

Öyle diyorsunda biz iş yapıyoruz. Sanal pos lazım yani sadece birkaç konu üzerinden değerlendirmek yanlış. Devlet zaten zamanından beri bunları denetlemedi gerekmiyor mu sonuçta hepsi onayı oradan alıp açıyor belli paralar teminatlar yatırıyorlar açarken
Devlet neyi denetleyebiliyor ki güncel dönemde bunu denetlesin. Normalde olması gereken o da ülke normal değil :kekw: göz yumup kestikleri vergi ile keyif çatıyorlar.

Geri