Neler Yeni

para cezası alırmıyım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
yani ben suçlu çıktıktan sonra dava geri çekilirse sorun olmaz dimi benim için
Böyle bir şeyin içine karıştığınız için bilişim siciliniz kirlenir. Bunun dışında bir şey olmaz. Dava içinde söylediğim gibi bir senaryo olursa tabii. Şu ani durumda öyle bir şeye gerek görmüyorum açıkcası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rüzgar Arinç
Milletin hesap bağlantılarını kesip ne uğraştırıyorsun arkadaşım. Bak birde geri bağlayamadık diyorsun sıvamışsın. Bir insanın hakkına girmeyi bu kadar basite indirgemeyin. Bir insana ufak yada büyük, telafi edilebilir yada telafi edilemez zarar vermeye neye dayanarak kalkışabiliyorsun? Ceza alırsın yada almazsın orasını bilemem ama yaptığın şeyler doğru değil bil yani. Eline, beline, diline sahip çık. Bu mevzudan kafan ağrımasa bile bu gidişle ileride farklı konularda suç teşkil edecek işlere karışman çok olası.
yalnız arkadaşımın haberi var zaten bençalan kişi xbox bağlamış ben onun bağlantısını kestim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir şeyin içine karıştığınız için bilişim siciliniz kirlenir. Bunun dışında bir şey olmaz. Dava içinde söylediğim gibi bir senaryo olursa tabii. Şu ani durumda öyle bir şeye gerek görmüyorum açıkcası.
yalnız ben suçlu olsa bana teblikat gelirdi değilmi 20 gün oldu

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
yalnız arkadaşımın haberi var zaten bençalan kişi xbox bağlamış ben onun bağlantısını kestim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız ben suçlu olsa bana teblikat gelirdi değilmi 20 gün oldu
COVID-19 pandemisi yüzünden tebligat gelmediği olabiliyor. E-Devlet üzerinden takip edebilirsin.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
onu nasıl yapıcamki babamın adına olur dimi bde offf neyse ip den dolayı banamı gelir e devletten babamamı
ISS kimin üzerineyse o kişinin E-Devlet'inde gözükür. Siz yine de ikinizin de sistemini bir kontrol edin.

Bu arada sakinleşmenizde fayda var :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rüzgar Arinç
ISS kimin üzerineyse o kişinin E-Devlet'inde gözükür. Siz yine de ikinizin de sistemini bir kontrol edin.

Bu arada sakinleşmenizde fayda var :)
ya şimdi şöyle herhangi bir şekilde karşıu taraf şikayetçi olmassa sorun yok değilmi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Karşı taraftan kastınız arkadaşınız mı? Hesabı çalan kişi mi?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Kardeşim bilmiyorum yaşın kaç ama bu ülke de gasp yapan serbest kalıyor iki tane zeytinli poğaça çalan beş sene yatıyor:) ama sanmıyorum bir şey çıkmaz böyle bir sebepten ceza almazsın ama belli de olmaz burası Türkiye:)

Top Bottom