Neler Yeni

Paralı antivirüs önerisi

Hangisini almalıyım?

• McAfee

Oylar: 0 0.0%
  • Comodo

• Diğer

• Oy kullanan toplam üye
    22

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
McAfee aboneliğimin sonuna yaklaşıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Toplamda 3-4 cihaz kullanacak. Hangisini tercih etmeliyim?

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence, normal bir kullanıcı için Windows defender yeterli.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
McAfee aboneliğimin sonuna yaklaşıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Toplamda 3-4 cihaz kullanacak. Hangisini tercih etmeliyim?
Windows defender yeterli bence bn malwerbytes kulanıyorum deneme sürumu bana yetoyor

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Comodo ve AVG'yi çıkartın, bunlar ücretsiz çözüme girer. Ücretli olarak KIS alternatifi mevcut. Bunun dışında Bitdefender, F-Secure gibi çözümlere de bakılabilir fakat en iyi tercih şüphesiz KIS'dir.

İceWolf

80+ Silver
Ücretsiz AVG kullanıyorum gayet memnunum. Windows ise yıllarca piyasaya virüs salan bir firma olarak antivirüs sistemine gram güvenmiyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky free veya Comodo IS kullanabilirsin ücretsiz olarak.
Ücretsiz AVG kullanıyorum gayet memnunum. Windows ise yıllarca piyasaya virüs salan bir firma olarak antivirüs sistemine gram güvenmiyorum.
Ücretsiz antivirüslere güvenmiyorum neden birisi bir ürünü bedavaya verir ki. Bedava üründe ürün kullanıcı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comodo ve AVG'yi çıkartın, bunlar ücretsiz çözüme girer. Ücretli olarak KIS alternatifi mevcut. Bunun dışında Bitdefender, F-Secure gibi çözümlere de bakılabilir fakat en iyi tercih şüphesiz KIS'dir.
KIS ilk defa duydum bir kısaltma filan mı yoksa bir marka mı? Performans konusunda nasıl?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Microsoft kendi güvenlik yazılımı motorunda geçmişe kıyasla büyük iyileştirmeler yaptı ancak yine de yetersiz olduğu noktalar var. ''Microsoft Firewall'' diye anlatılan ağ güvenlik duvarı neredeyse hiçbir işe yaramıyor. Gerek antivirüsün, gerekse Firewall'un denge de olması gerekir.

Firewall kafenin dışındaki güvenlik personeli, antivirüs ise içerideki güvenlik personelidir. (Olabilecek en basit tabir bu)

KIS = Kaspersky Internet Security

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
anti virüs programları gerçekten de aman aman bir koruma sunacağını sanmıyorum ve düşüncem değişmeyecek de sonuçta güvenlik duvarı ne kadar güçlü olursa olsun kullanıcıı bilinçsiz ise zaten anlamı kalmaz, tam aksine zaten bilinçli bir birey virüslü dosyaların vb ne olacağını az çok tahmin edebilir mantık yürütebilir geri kalan kısmını da windows güvenilik duvarı halleder bu yüzden gereksiz buluyorum

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ücretsiz antivirüslere güvenmiyorum neden birisi bir ürünü bedavaya verir ki. Bedava üründe ürün kullanıcı olur.
Kaspersky için söylüyorum tamamı ücretsiz değil çoğu iyi özelliği kısıtlanıyor. Veya da 30 günlük deneme sürümleri ücretsiz oluyor güvenebilirsin.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kaspersky tavsiye ederim.
2008 beri kullaniyorum ve baya iyi bi programm.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Microsoft kendi güvenlik yazılımı motorunda geçmişe kıyasla büyük iyileştirmeler yaptı ancak yine de yetersiz olduğu noktalar var. ''Microsoft Firewall'' diye anlatılan ağ güvenlik duvarı neredeyse hiçbir işe yaramıyor. Gerek antivirüsün, gerekse Firewall'un denge de olması gerekir. Firewall kafenin dışındaki güvenlik personeli, antivirüs ise içerideki güvenlik personelidir. (Olabilecek en basit tabir bu)

KIS = Kaspersky Internet Security
Kaspersky anladım. Ben de büyük ihtimal onu alacağım. Windows defender konusu ise doğru hatta en çok güncelleme alan antivirüs o olabilir de firewall boş Windows'un.

İceWolf

80+ Silver
Size katılıyorum. Prpgramın FREE versiyonunu değil, paralı versiyonunu FREE kullanıyorum. :) O yüzden paralısını tavsiye ederim zaten. Ayrıca ücretsiz versiyonu kullanan arkadaşlarada tavsiyem arasıra bilgisayarlarını farklı programlarda taratmalarını öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,357
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom