Param güvende ile işlemci satışı

Reepexx

80+
Reaksiyon skoru
82
arkadaşlar elimde ryzen 5 5500 var acil satmam lazım 2500 tl ye dün ilana koydum bugün birisi aradı sen 50 TL'ye ilan aç kutu olarak ben kutu olarak alayım sana parasını gönderiyim sende işlemciyi gönder dedi sizce kabul edilirmi

arkadaşlar elimde ryzen 5 5500 var acil satmam lazım 2500 tl ye dün ilana koydum bugün birisi aradı sen 50 TL'ye ilan aç kutu olarak ben kutu olarak alayım sana parasını gönderiyim sende işlemciyi gönder dedi sizce kabul edilirmi
Önce parayı al hacı iade edersede 50 tl sini alır senin kafa rahat olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parayı atsın hesabına sende düşür alsın bende yaptım güvende komisyonu çok gelmesin ye yapıyorlar

Önce İBANA parasını alman lazım

Kargoyu düşük ödemek için yapılıyor bu, sana yarıyor zaten. Adam havaleyle kalanı atıcak muhtemelen sana 50tl ilanı da formalite icabı açtırıyor. İban yoluyla ödeyecektir ücretini.

Dediği şekilde mantıklı fakat ilanı aç satın alsın sonra parayı yollasın kargola bunun harici hiç bir işlem yapma

Alacak kişi zaten 2.500 ü ödeyip te alacaktır. Sizin 50 tl ye işlemciyi göndermeyeceğinizi bilir. İbanınıza 2.500 o kişi ödedikten sonra siz parayı görünce ürünü yollarsınız, zaten genelde böyle yapılıyor bnde bu şekil ürün satarsam bu şekilde yapılıyor. Kargo fiyatları yüzünden bu şekil tercih ediliyor.

Sattın mı

işlemci bozuk diye de geri gönderemez,. boş kutu aldi görünüyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,513
Üyeler
187,692
Son üye
Ardacan60