Param güvende alıcı için avantaj sadece satıcı isen hiç bulaşmaParam güvendeyle satmayı düşünüyorum. Dolapta komisyon kesiyor falan filan işte güvenilir mi başıma neler gelebilir?
Ben pek güvenmiyorum param güvendeye çok kişi şikayetçiydi , ürünü gönderdim çizmiş çizik geldi felan demiş diye şikayet eden kişiler vardı en iyisi yüzyüze satmak letgodanParam güvendeyle satmayı düşünüyorum. Dolapta komisyon kesiyor falan filan işte güvenilir mi başıma neler gelebilir?
Yada sahibindende satıyorsan yüz yüze olarak satın hocam benceBen pek güvenmiyorum param güvendeye çok kişi şikayetçiydi , ürünü gönderdim çizmiş çizik geldi felan demiş diye şikayet eden kişiler vardı en iyisi yüzyüze satmak letgodan
Kırar kırık geldi diyip sana geri gönderir işlemci kutusuna protein tozu katıp geri iade eden var.Yani monitör satıcam adam bilerek kırmaz diye düşünüyorum
Kanka kargolamadan önce videoya al heryerine kadar detaylı çek ondan sonra ver kargoya eğer bişey yaparsa o videoya kanıt olarak gösterirsinYani monitör satıcam adam bilerek kırmaz diye düşünüyorum