var tabi olum 80 trilyon adet var elimde 800 de olabilir bilmiyorum
h-HAH
var tabi olum 80 trilyon adet var elimde 800 de olabilir bilmiyorum
teşekkürler<3Döviz yani dolar euro altın gümüş enflasyona göre fiyatlanır bunlar sizi enflasyondan korur ama kâr ettirmez çünkü döviz kuru yükseliyorsa satın alacağınız şeylerin fiyatı da yükseliyor demektir. Kâr etmek istiyorum diyorsanız riskli yatırımları deneyebilirsiniz kripto paraların birkaç ayda %90 düşme ya da aynı sürelerde 10x 100x yapabilme potansiyelleri var. Risk ve karar tamamen size ait.
Kararını verirken paranı TL olarak tutma. Yatır altına sonra başka bir yere çekebilir miyim diye bakarsın. Yarın veya Perşembe önemli olaylar olacak. 22 23 göreceğimiz günler uzak değil.teşekkürler<3
neden yarın veya perşembe bi sebebi varmıKararını verirken paranı TL olarak tutma. Yatır altına sonra başka bir yere çekebilir miyim diye bakarsın. Yarın veya Perşembe önemli olaylar olacak. 22 23 göreceğimiz günler uzak değil.
YTD
Avrasyacılara selam
Dostum altının da bir ons fiyatı var dolar bazlı olarak. ons x USD olarak belirliyoruz biz altının fiyatını. Yani aslında dolardan birebir etkileniyor altın da. Dolar değer kaybedebilir ama altın her zaman korur diye bir şey yok.Altın al, para birimleri değişken olabiliyor. Bir bakmışsın dolar, tlden fazla değer kaybetmiş. Altın her zaman korur.
FED faiz arttıracak bu da doların değerini arttıracak dolar değer kazanınca TL değer kaybedecek. FED başkanı aynı zamanda konuşma yapacak faiz kararını açıklarken bu konuşmada da doları olumlu etkileyecek şeyler söyleyecek (sözlü yönlendirmedir bu mesela tayyip bugün çıkıp piyasaya müdahale edebiliriz etme ihtimalimiz var dese TL az da olsa değer kazanır. Tabii bu normalde olacak bir şey şu anki kaosta kimse buna inanmaz kimse de parasını TL ye koymaz. )neden yarın veya perşembe bi sebebi varmı
saat kaç gibi konuşur bu fedçiFED faiz arttıracak bu da doların değerini arttıracak dolar değer kazanınca TL değer kaybedecek. FED başkanı aynı zamanda konuşma yapacak faiz kararını açıklarken bu konuşmada da doları olumlu etkileyecek şeyler söyleyecek (sözlü yönlendirmedir bu mesela tayyip bugün çıkıp piyasaya müdahale edebiliriz etme ihtimalimiz var dese TL az da olsa değer kazanır. Tabii bu normalde olacak bir şey şu anki kaosta kimse buna inanmaz kimse de parasını TL ye koymaz. )
bide ne zamansaat kaç gibi konuşur bu fedçi
Onlara yatırım yaparsan batarsın :/kimsede yok üzülme
yerinde olsam bitcoin pitbull coin alırdım ytd.
yatırım tavsiyesi değildir diyim de hapse girmeyim
Hocam mexc borsasında var.takip edicem kanka