POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Size göre en mantıklı olan nedir? Döviz midir? Altın mıdır? vs.
ikiside tam anlamıyla koruyamıyor. Ama TL de tutmaktan yine iyidir.Size göre en mantıklı olan nedir? Döviz midir? Altın mıdır? vs.
Altın bu aralar.Size göre en mantıklı olan nedir? Döviz midir? Altın mıdır? vs.
Ben döviz olarak tutuyorum fakat karşıma sürekli altın alın aynı zamanda da dolar almış olursunuz diyorlar.ikiside tam anlamıyla koruyamıyor. Ama TL de tutmaktan yine iyidir.
Döviz biriktiren biriyim altına geçmeli miyim?Altın bu aralar.
Hayır geçme bence. Altının uzun vadede ne olacağı belli olmaz ya almışsan bir kere devam et bence oradan. Uzun süre sabit bile kalabilir.Ben döviz olarak tutuyorum fakat karşıma sürekli altın alın aynı zamanda da dolar almış olursunuz diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Döviz biriktiren biriyim altına geçmeli miyim?
Altının fiyatlandırması dolar üzerinden hesaplandığı için öyle söylemişlerdir. Şuan dolar 28,14 TL , haftaya 30 TL olsa gram altın fiyatı 1950tl civarlarına çıkar.Ben döviz olarak tutuyorum fakat karşıma sürekli altın alın aynı zamanda da dolar almış olursunuz diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Döviz biriktiren biriyim altına geçmeli miyim?
Aslında öyle değil ters orantı var. Bu aralar durum biraz farklı olduğu için altın artmakta. Geçen aylarda altın düştüğünde dolar artıyordu.Altının fiyatlandırması dolar üzerinden hesaplandığı için öyle söylemişlerdir. Şuan dolar 28,14 TL , haftaya 30 TL olsa gram altın fiyatı 1950tl civarlarına çıkar.
Ons Altın arttığı için gram altın fiyatı arttı. Geçen günlerde 1980$ civarındaydı şuan 2006 olmuş.Aslında öyle değil ters orantı var. Bu aralar durum biraz farklı olduğu için altın artmakta. Geçen aylarda altın düştüğünde dolar artıyordu.
1600 lere düştüğünde neden dolar artıyordu ?Ons Altın arttığı için gram altın fiyatı arttı. Geçen günlerde 1980$ civarındaydı şuan 2006 olmuş.
Yani altın daha mı mantıklı oluyor? aylık yatırım yaptığım miktarlar dolar bazında tam oluyor. Ama altın alırsam elimde para falan kalıyor.Altının fiyatlandırması dolar üzerinden hesaplandığı için öyle söylemişlerdir. Şuan dolar 28,14 TL , haftaya 30 TL olsa gram altın fiyatı 1950tl civarlarına çıkar.