Neler Yeni

Paranın değerini en iyi koruyan yatırım aracı nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Kurt
Kısaca uzun vadede altın daha mı kaarlı?
Agam 5 yıldır altın biriktiriyorum 1 kere üzülmedim hep karlıydım üzmez dolar bir kağıt parçasıdır istedikleri kadar basabiliyorlar ama altın böyle degıl dünya parasıdır üzmez doların enflasyonu olur altının olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca uzun vadede altın daha mı kaarlı?
3 5 kuruşu kovalama al ben kovaladım hep fazla verdigim oldu paran oldugu zaman direk bas öncden böyle yapmadigima pişmanım

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Agam 5 yıldır altın biriktiriyorum 1 kere üzülmedim hep karlıydım üzmez dolar bir kağıt parçasıdır istedikleri kadar basabiliyorlar ama altın böyle degıl dünya parasıdır üzmez doların enflasyonu olur altının olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 5 kuruşu kovalama al ben kovaladım hep fazla verdigim oldu paran oldugu zaman direk bas öncden böyle yapmadigima pişmanım
Peki altın kendi içinde fark çıkarıyor mu? Yani gram altın almakla yarım altın almak aynı mı? Hangi altın alınmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Kurt

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
vade önemli şahsen kripto derim hem dolar bazlı hemde btc nin geleceğine inanan birisi olarak. BTC ETH dışındaki coinler yatırım aracı olarak görmüyorum

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Uzun vadeli düşünüyorsan altın asla üzmez. Kısa vadede dünyadaki olaylara göre dalgalanma yaşayabilir.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Gümüşleri satıp altına geçmek mantıklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom