Yani ben altın alırdım. Bistte'de param var. Öyle dağıtıyorum.Yani altın daha mı mantıklı oluyor? aylık yatırım yaptığım miktarlar dolar bazında tam oluyor. Ama altın alırsam elimde para falan kalıyor.
Altın asgari ucrete zam gelecek altınlarada tabii ki ne varsa yatırSize göre en mantıklı olan nedir? Döviz midir? Altın mıdır? vs.
Kısaca uzun vadede altın daha mı kaarlı?Altın asgari ucrete zam gelecek altınlarada tabii ki ne varsa yatır
Agam 5 yıldır altın biriktiriyorum 1 kere üzülmedim hep karlıydım üzmez dolar bir kağıt parçasıdır istedikleri kadar basabiliyorlar ama altın böyle degıl dünya parasıdır üzmez doların enflasyonu olur altının olmazKısaca uzun vadede altın daha mı kaarlı?
3 5 kuruşu kovalama al ben kovaladım hep fazla verdigim oldu paran oldugu zaman direk bas öncden böyle yapmadigima pişmanımKısaca uzun vadede altın daha mı kaarlı?
Peki altın kendi içinde fark çıkarıyor mu? Yani gram altın almakla yarım altın almak aynı mı? Hangi altın alınmalı?Agam 5 yıldır altın biriktiriyorum 1 kere üzülmedim hep karlıydım üzmez dolar bir kağıt parçasıdır istedikleri kadar basabiliyorlar ama altın böyle degıl dünya parasıdır üzmez doların enflasyonu olur altının olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 5 kuruşu kovalama al ben kovaladım hep fazla verdigim oldu paran oldugu zaman direk bas öncden böyle yapmadigima pişmanım
Tavsiyem gram altınPeki altın kendi içinde fark çıkarıyor mu? Yani gram altın almakla yarım altın almak aynı mı? Hangi altın alınmalı?
24 ayar gram altın alınmalıPeki altın kendi içinde fark çıkarıyor mu? Yani gram altın almakla yarım altın almak aynı mı? Hangi altın alınmalı?