Paranın değerini en iyi koruyan yatırım aracı nedir?

bütün parayı tek bir yatırım aracına yatırmanız mantıksız olur. o yüzden paranızı bölüp kuru yemiş alır gibi alın YTD

Kısaca uzun vadede altın daha mı kaarlı?
Agam 5 yıldır altın biriktiriyorum 1 kere üzülmedim hep karlıydım üzmez dolar bir kağıt parçasıdır istedikleri kadar basabiliyorlar ama altın böyle degıl dünya parasıdır üzmez doların enflasyonu olur altının olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısaca uzun vadede altın daha mı kaarlı?
3 5 kuruşu kovalama al ben kovaladım hep fazla verdigim oldu paran oldugu zaman direk bas öncden böyle yapmadigima pişmanım

Agam 5 yıldır altın biriktiriyorum 1 kere üzülmedim hep karlıydım üzmez dolar bir kağıt parçasıdır istedikleri kadar basabiliyorlar ama altın böyle degıl dünya parasıdır üzmez doların enflasyonu olur altının olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 5 kuruşu kovalama al ben kovaladım hep fazla verdigim oldu paran oldugu zaman direk bas öncden böyle yapmadigima pişmanım
Peki altın kendi içinde fark çıkarıyor mu? Yani gram altın almakla yarım altın almak aynı mı? Hangi altın alınmalı?

vade önemli şahsen kripto derim hem dolar bazlı hemde btc nin geleceğine inanan birisi olarak. BTC ETH dışındaki coinler yatırım aracı olarak görmüyorum

Uzun vadeli düşünüyorsan altın asla üzmez. Kısa vadede dünyadaki olaylara göre dalgalanma yaşayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,312
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri