PARAYI NERDEN BULUYONUZ

Kafe dediğin 30-40₺ o neyse ama lküs araç alanları henüz çözemedim.

Algıda seçicilik. Ülke nüfusunun % kaçının asgari ücretle geçindiğini araştırın isterseniz. İnsan hep kendinden üstün olanları görür.
Bu ülkede zengin yok mu? Var tabii ki, zibil gibi hem de ama Tofaş'lara değil Volvo'lara gözümüz kayar ister istemez.

Bu ülkede orta sınıfın yok olduğunu görüyoruz, ya fakir var ya da zengin var. Ortası yok.

Bir de o arabaların çoğu piyasa iyiyken alınmış veya kredi çekilerek borç içinde alınmış. O kafelere giden insanların cebine bak, bir ton kredi kartı vardır.

birikim yapamıyoruz artık anı değerlendiriyoruz canım bir şey çektiyse para kıyıp almaya çalışıyorum çünkü bugün yemesem yarın daha pahalı olacak
5 tl ye çikolata almak gibi aklımda magnumda var 16 tl alsam mı almasam mı diye düşünüyorum

Bisan görünce ilgini çekmediği için Volvo görünce WOW yapıyorsun.

Çocukken param.yoktu pringles algida vb alamazdim büyüyünce alacam diyordum, şimdi işe girdim kışın faturalar ve kira 5K götürüyor yine alamiyorum pringles falan aaa

Peder veriyo bana

Kendi iş yerin olursa haftanın 6 günü çalıştığını kimse görmez ama pazar günü dışarı çıkınca vay be millette para var tepkisini verirler.

birikim yapamıyoruz artık anı değerlendiriyoruz canım bir şey çektiyse para kıyıp almaya çalışıyorum çünkü bugün yemesem yarın daha pahalı olacak
5 TL ye çikolata almak gibi aklımda magnumda var 16 TL alsam mı almasam mı diye düşünüyorum
Aynı kafadayım

Anın tadını çıkarmaya bakıyorum, varsa param harcarım. Harcamazsam yarın daha çok vermem gerekiyor çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,912
Üyeler
195,486
Son üye
dinjerius
Geri