Parça Tavsiyesi Önerisi

Hocam ben istesem babam izin vermez bana kalmıyor o iş 😁
Şuan ki fiyatla her şeyi alınca anakart için 600TL'mi ne kalıyor en azından gaming gecesinde ucuz yakalasam anakartı bakalım.
B450 Tomahawk Max al geç derdim bende normalde ama ARGB parçaların olacağı için kontrolcüden kontrol etmek biraz şey yani. B450 Tomahawk Max de ARGB girişi yok çünkü

B450 Tomahawk Max al geç derdim bende normalde ama ARGB parçaların olacağı için kontrolcüden kontrol etmek biraz şey yani. B450 Tomahawk Max de ARGB girişi yok çünkü
Tuf plusta var mı hocam indirime girerse bakabilirim

B450’lerden sadece B450 Aorus Elite, B450 Aorus Pro, B450 Pro4 ve B450 Gaming Carbon’da var.
Hayda :( hocam alabileceğim en ucuz b550 ne biliyor musun argb desteği olan sanki b550 a Pro bir ara indirime girmişti incehesapta 800TL'ydi

Hayda :( hocam alabileceğim en ucuz b450 ne biliyor musun argb desteği olan sanki b550 a Pro bir ara indirime girmişti incehesapta 800TL'ydi
B550-A Pro 800 lira olamaz. O B550 Pro VDH’dir. ARGB desteği olan alabileceğin en ucuz B450, Asrock B450 Pro4 ama o anakartın da kendisi çok çirkin.

RTX 3060 gelince sen bence biraz mining yap. Ondan gelen parayla da herşeyin en kalitelisini alırsın. Mining yapmazdan da bence B550 almaya çalış gerekirse sıvı soğutmadan falan kısarsın

B550-A Pro 800 lira olamaz. O B550 Pro VDH’dir. ARGB desteği olan alabileceğin en ucuz B450, Asrock B450 Pro4 ama o anakartın da kendisi çok çirkin.

RTX 3060 gelince sen bence biraz mining yap. Ondan gelen parayla da herşeyin en kalitelisini alırsın. Mining yapmazdan da bence B550 almaya çalış gerekirse sıvı soğutmadan falan kısarsın
Olur hocam alabileceğim en indirimli şekilde alırım her şeyi tabi en önemli faktör burada R5 5600x'in fiyatı.

Olur hocam alabileceğim en indirimli şekilde alırım her şeyi tabi en önemli faktör burada R5 5600x'in fiyatı.
Aynen şimdilik indirim kovala sen biraz. Indirimli bir şey görürsen bana da atabilirsin. Bende arada bakıyorum denk gelirsem sana atarım.

Aynen şimdilik indirim kovala sen biraz. Indirimli bir şey görürsen bana da atabilirsin. Bende arada bakıyorum denk gelirsem sana atarım.
Hocam harika olur teşekkür ettim öneriler için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri