- Reaksiyon skoru
- 94
Bazı kişiler kim?Fanı bazı kişilerde tart turt ses çıkartıyor. Bunun dışında alınabilir bir model.
Bazı kişiler kim?Fanı bazı kişilerde tart turt ses çıkartıyor. Bunun dışında alınabilir bir model.
Nasıl kim? Bu ürünü kullanan ratgele insanlar.Bazı kişiler kim?
SegotepNasıl kim? Bu ürünü kullanan ratgele insanlar.
Siz ne anlatıyorsunuz? Güç kaynakları hakkında gram bilginiz olmadığı çok net. Azıcık mesajlarımı inceleseydiniz, benim “git Segotep al” dediğimi değil, BN750 modelini önerdiğimi görürdünüz. Aradaki farkı anlamadan yorum yapmanız, konudan ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor.Segotep
Zalman
Bitfenix
Marka PSU önermişsin, önerdiğin psularıda model bazından değil marka bazından yapmışsın benim dediğim modelde kötü ses sorununun olduğunu belirtiyorsun kendin bir psu önerisi yapamıyorsun.İnsanları ismi bile duyulmamış,kalitesiz markalara yönlendirme, bilmiyorsan yorum yapma.Sen OVCP,UCP,OVP'nin ne olduklarını biliyor musun?
Evet net bir şekilde biliyorum. IC'ler ve PWM kontrolcüsü sağlıyor o korumaları. Segotap BN750 modelindede tabiiki bulunuyor. Azıcık araştırsanız bulurdunuz.en OVCP,UCP,OVP'nin ne olduklarını biliyor musun?
Konunun MSI,Asus,Corsair ile bağlantısı ne? bir bilgi öğrenmişsin sadece buna sığınarak karşındakine laf yedirmeye çalışıyorsun.2+2'nin 4 ettiğini öğrenip havalanan çocuklar gibisin en iyisi sen çizgi filmini yazdığın tüm mesajları hur tekrar oku ve sentezle bakalım ne dediğini kendin idrak edebilcekmisin.Siz ne anlatıyorsunuz? Güç kaynakları hakkında gram bilginiz olmadığı çok net. Azıcık mesajlarımı inceleseydiniz, benim “git Segotep al” dediğimi değil, BN750 modelini önerdiğimi görürdünüz. Aradaki farkı anlamadan yorum yapmanız, konudan ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
Okuduğunuzu anlayın.
Üstelik muhtemelen hâlâ MSI, ASUS, Corsair gibi markaların kendi güç kaynaklarını üretmediğini bilmiyorsunuz. Bunların tamamı OEM üreticilerden çıkar; yani kasada yazan marka ile içerideki gerçek üretici farklıdır. Sizin farkında bile olmadığınız bu detay, güç kaynakları dünyasında en temel bilgisi.
Bu seviyede bilgiyle kalkıp “yorum” yapmak, hele ki teknik konuda, bırakın fikir beyanını, insanı komik duruma düşürür. Önce donanım dünyasındaki üretici-etiketçi farkını öğrenin, sonra gelip model kıyaslamasına girin. Yoksa ortaya böyle yüzeysel ve dayanaksız cümleler çıkar.
Okuduğunuzu hâlâ anlamıyorsunuz. Konunun MSI, ASUS ve Corsair gibi markalarla tabii ki alakası var ama siz olayı tamamen marka bazlı değerlendiriyorsunuz. Ben ise size en başından beri model bazlı bakın diyorum. Yani “X markası iyidir/kötüdür” demek yerine, o markanın hangi modelinde hangi iç bileşenler ve hangi OEM üretici kullanılmış buna bakmak lazım. Gidipte ooo bu FSP alayım demek teknik cahillik ten başka bir şey değil.Konunun MSI,Asus,Corsair ile bağlantısı ne? bir bilgi öğrenmişsin sadece buna sığınarak karşındakine laf yedirmeye çalışıyorsun.2+2'nin 4 ettiğini öğrenip havalanan çocuklar gibisin en iyisi sen çizgi filmini yazdığın tüm mesajları hur tekrar oku ve sentezle bakalım ne dediğini kendin idrak edebilcekmisin.
Konunun Fsp ilede bir alakası yok model yerine marka öneren sensin buna rağmen bunun tersiyle beni suçluyorsunuz ve bilemediğiniz konular hakkında hâlâ ve hâlâ yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Bitfenix ve Zalmanın iyi bir marka olduğunu belirtmişsiniz fakat ortada bir model yok.Ben fspyi markadan dolayı değil belirttiğim model yüzünden paylaştım.Siz Bitfenix ve Zalmanın f/p ürünlerininde olduğunu söylüyorsunuz bu ikinci varsayımınız oluyor.Bende desem ki Rampage'inde f/p ürünleri vardır bu doğru bir yönlendirme olur mu?Okuduğunuzu hâlâ anlamıyorsunuz. Konunun MSI, ASUS ve Corsair gibi markalarla tabii ki alakası var ama siz olayı tamamen marka bazlı değerlendiriyorsunuz. Ben ise size en başından beri model bazlı bakın diyorum. Yani “X markası iyidir/kötüdür” demek yerine, o markanın hangi modelinde hangi iç bileşenler ve hangi OEM üretici kullanılmış buna bakmak lazım. Gidipte ooo bu FSP alayım demek teknik cahillik.
İşte bu yüzden ben size BN750 modelini söyledim, “Segotep al” demedim. Aradaki farkı görememek, bu konudaki en temel ayrımı bilmemek demektir.
Hocam vallahi siz anlamakta zorlanıyorsunuz.Konunun Fsp ilede bir alakası yok model yerine marka öneren sensin buna rağmen bunun tersiyle beni suçluyorsunuz ve bilemediğiniz konular hakkında hâlâ ve hâlâ yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Bitfenix ve Zalmanın iyi bir marka olduğunu belirtmişsiniz fakat ortada bir model yok.Ben fspyi markadan dolayı değil belirttiğim model yüzünden paylaştım.Siz Bitfenix ve Zalmanın f/p ürünlerininde olduğunu söylüyorsunuz bu ikinci varsayımınız oluyor.Bende desem ki Rampage'inde f/p ürünleri vardır bu doğru bir yönlendirme olur mu?
Ayrıca ben FSP'ye kötü demedim. Sadece bazı insanlar fan sorunu yaşıyor o model ile. Bunu bile anlayamamışsınız. Yoksa alınabilir bir model.Konunun Fsp ilede bir alakası yok model yerine marka öneren sensin buna rağmen bunun tersiyle beni suçluyorsunuz ve bilemediğiniz konular hakkında hâlâ ve hâlâ yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Bitfenix ve Zalmanın iyi bir marka olduğunu belirtmişsiniz fakat ortada bir model yok.Ben fspyi markadan dolayı değil belirttiğim model yüzünden paylaştım.Siz Bitfenix ve Zalmanın f/p ürünlerininde olduğunu söylüyorsunuz bu ikinci varsayımınız oluyor.Bende desem ki Rampage'inde f/p ürünleri vardır bu doğru bir yönlendirme olur mu?
Hem yazdığım yazıyı geçiştirmiş kayde değer cevabı birak cevap verememişsin hemde hâlâ kendinle Bitfenix ve Zalman konusunda çelişiyorsun ayrıca gene saçma bir şekilde gameboost markasına değinmişsin, belli oluyor ki inceleme konunla övünmeye reklamını yapmaya çalışıyorsun.Hocam vallahi siz anlamakta zorlanıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Burada ben “Zalman ve Bitfenix markaları çok iyi, hemen al” mı dedim sanıyorsun? Cidden nereden çıkardın bunu? Her markanın hem rezil hem kaliteli modelleri var.
Mesela:
- Zalman’ın Terramax serisi fena değildir, ama orası kaliteli diye diğer modelleride aşağılayamazsın.
- Bitfenix’te BPAB 850W modeli C seviye, Formula Gold serisi ise iyi.
Gameboost gibi bir markanın iç bileşenlerini biliyor musun mesela?
Biraz araştır, kendin bak:
Gamebooster BST-ATX550WEII Güç kaynağı
Geçenlerde elime bir Gamebooster BST-ATX550WEII güç kaynağı geçti. Ne zamandır hakkında kötü yorumlar okuyordum, "şu PSU kötü, bu patlar" falan... Dedim ki madem bu kadar konuşuluyor, ben de bir bakayım, gerçekten ne var ne yok içinde? Merakıma yenik düştüm, tornavidayı elime aldım. "Sadece...www.technopat.net
Bunu anlamak için markaya değil, model bazına bakmak lazım. Bunu hala anlayamıyorsan, ne diyeyim...
Senin fspnin kötü model olduğunu söylediğini söyleyen olmadı zaten o kadar dar düşünüyorsun ki sadece anlayamamışsın cümlesini tekrar edip duruyorsun.Hocam vallahi siz anlamakta zorlanıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Burada ben “Zalman ve Bitfenix markaları çok iyi, hemen al” mı dedim sanıyorsun? Cidden nereden çıkardın bunu? Her markanın hem rezil hem kaliteli modelleri var.
Mesela:
- Zalman’ın Terramax serisi fena değildir, ama orası kaliteli diye diğer modelleride aşağılayamazsın.
- Bitfenix’te BPAB 850W modeli C seviye, Formula Gold serisi ise iyi.
Gameboost gibi bir markalı bir PSU'nun iç bileşenlerini biliyor musun mesela?
Biraz araştır, kendin bak:
Gamebooster BST-ATX550WEII Güç kaynağı
Geçenlerde elime bir Gamebooster BST-ATX550WEII güç kaynağı geçti. Ne zamandır hakkında kötü yorumlar okuyordum, "şu PSU kötü, bu patlar" falan... Dedim ki madem bu kadar konuşuluyor, ben de bir bakayım, gerçekten ne var ne yok içinde? Merakıma yenik düştüm, tornavidayı elime aldım. "Sadece...www.technopat.net
Bunu anlamak için markaya değil, model bazına bakmak lazım. Bunu hala anlayamıyorsan, ne diyeyim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca ben FSP'ye kötü demedim. Sadece bazı insanlar fan sorunu yaşıyor o model ile. Bunu bile anlayamamışsınız. Yoksa alınabilir bir model.
Hocam ne anlatıyorsun allah aşkına. Reklam yapıp ben bundan ne kazanacağım, para mı?Hem yazdığım yazıyı geçiştirmiş kayde değer cevabı birak cevap verememişsin hemde hâlâ kendinle Bitfenix ve Zalman konusunda çelişiyorsun ayrıca gene saçma bir şekilde gameboost markasına değinmişsin, belli oluyor ki inceleme konunla övünmeye reklamını yapmaya çalışıyorsun.
Nerede çelişiyorum yazar mısın?Bitfenix ve Zalman konusunda çelişiyorsu
Evet bir anlamıyorsunuz cümlesi daha şaşırtmadı.Reklamdan kazanç her zaman paraylamı olur? Dikkat çekmeye veya kendini bu konuda tatmin etmek içinde yapabilirsin.Hocam ne anlatıyorsun allah aşkına. Reklam yapıp ben bundan ne kazanacağım, para mı?Oradaki Rampage ile alakalı dediğin şeye vasıfta bulundum. Ayrıca konuyu siz saptırıyorsunuz ben değil. Okuduğunuzu anlayamıyorsunuz.
Baştan sona yazdıklarımı oku belki anlarsın.Hocam ne anlatıyorsun allah aşkına. Reklam yapıp ben bundan ne kazanacağım, para mı?Oradaki Rampage ile alakalı dediğin şeye vasıfta bulundum. Ayrıca konuyu siz saptırıyorsunuz ben değil. Okuduğunuzu anlayamıyorsunuz.
Hatta buyrun kaldırdım madem rahatsız oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerede çelişiyorum yazar mısın?
Boşuna kurmuyorum o cümleyi. Anlamıyorsunuz çünkü. 2 tane mesajınızdada aynı şeyi söylediniz bende yanlış söylediğinizi anlatmaya çalışıyorum ama aynı şeyi 2 defa tekrarladınız. Hatta buyrun:Evet bir anlamıyorsunuz cümlesi daha şaşırtmadı.Reklamdan kazanç her zaman paraylamı olur? Dikkat çekmeye veya kendini bu konuda tatmin etmek içinde yapabilirsin.
Hocam boşverin. Bu arkadaş her konuda böyle yapıyor.Boşuna kurmuyorum o cümleyi. Anlamıyorsunuz çünkü. 2 tane mesajınızdada aynı şeyi söylediniz bende yanlış söylediğinizi anlatmaya çalışıyorum ama aynı şeyi 2 defa tekrarladınız. Hatta buyrun:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu yanlış görüşlere karşı verdiğim cevaplar:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben hiç bir zaman bu markalar çok iyi alınır gibi bir cümle dahi kurmadım.