Yakalamışken sizi soraym:Kullanmadığım için net yorum yapamam ama deneme haricinde kullanılmaması gereken bir dağıtım diye düşünüyorum.
ZorinOS'i sadece duymaktan öteye gidemedim.Yakalamışken sizi soraym:
Mint mi ZorinOS mu ? Ve neden?
ZorinOS 'un görüntüsü çok hoşuma gitti.
Ek olarak ben dağıtımlar hakkında aşırı bilgili değilim.Yakalamışken sizi soraym
İlla yerli olsun diye takıntım yok.Deneyeceksen illa yerli olsun diyorsan Pisi kullanabilirsin.
Şu an kullanılmaz. Ciddi anlamda sağlam güncellemeler gelecek diyorlar. Belki ondan sonra düşünülebilir. Güncellemede paket sayılarının arttırılacağı belirtilmişti galiba.İlla yerli olsun diye takıntım yok.
Ama madem bahsettiniz biraz daha üstüne bahsedelim.
Pisi nasıldır? Depoları falan kendi deposu var diye biliyorum. Yani cidden yerli bir dağıtımmış.
Kullanılır mı ?
Kullanılmaması için sebepler nedir?
pardus güzel aslında afad ve devletin birçok kurumu geçti linuxtan geliştrilen bir işletim sisitemi her zaman güncelliyorlar öyle boş durmuyorlar ve windowstan hızlıdır sonuçta linux tabanlı (öyle biliyorum) ve hızlı kısacası pardus güzel çoğu kişi öneriyor bir gün yüklicem bakıcamBugün birçok konu açtım Linux ile ilgili.
Mint ve Zorin'de kaldım. Neyse! Aklıma Pardus geldi.
Pardus kullansak nasıl olur? Hataları var mı?
Hızlı mı?
Kısaca "Pardus nasıldır?" diye soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Toxpox
Snap store ve Synaptic ile bu eksiklik giderilemez mi?yeterli yazılım bulunmamas
Bu ne demek?çoğu paketi elle derlemeniz gerektiği.
Pisiyi biliyordum. Kaç zamandır 2.1.2 MehmetçikCiddi anlamda sağlam güncellemeler gelecek diyorlar.
Snap ve Synaptic ile azaltılır, core paketleri nasıl gidereceksiniz ki? Daha paketler çok eksik.Snap store ve Synaptic ile bu eksiklik giderilemez mi?
Bu ne demek?
Pisiyi biliyordum. Kaç zamandır 2.1.2 Mehmetçik
Uzun zamandır güncelleme gelmediğinin farkındayım. Bunun sebebi küçük bir geliştirme ekibi var sanırım.
Ne zaman geleceği konusunda bir bilgi var mı?
Şu saatten sonra dağıtım değiştirmem fakat merak.