Parfüm nereye sıkılır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
Elbiseye mi sıkılır duştan sonra cilde mi sıkılır?
Boyna, omuza ve göğüs kısmına olduğunu biliyorum.

Bilekler ile boyuna sıkılır.

Hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
Elbiseye mi sıkılır duştan sonra cilde mi sıkılır?
Boyna, omuza ve göğüs kısmına olduğunu biliyorum.
Deodorant duştan sonra vücutta sıkılır.
Parfüm temiz kıyafete
sol ve sağ göğüse
sol ve sağ omuza
boyuna sıkılır

Mont tarzı kıyafetlerine de üstünde değilken içinin her tarafına üst bölge ağırlıklı olarak sıkabilirsin

Orijinalse cilde sıkılır. Özellikle nabız noktalarına sıkılır. Buralarda cilt sıcaklığı diğer yerlere göre daha fazladır ve kan atımıyla beraber parfüm yayılımı artar diye bir bilgi var. Boynun iki tarafı ve el bileklerinin içleri mutlaka sıkılması gereken yerler. Ayrıyeten göğüse de sıkılmalı. Bir de enseye sıkmak yürürken arkada koku bırakmayı artırır, ben enseye de sıkıyorum mutlaka.

Orijinalse cilde sıkılır. Özellikle nabız noktalarına sıkılır. Buralarda cilt sıcaklığı diğer yerlere göre daha fazladır ve kan atımıyla beraber parfüm yayılımı artar diye bir bilgi var. Boynun iki tarafı ve el bileklerinin içleri mutlaka sıkılması gereken yerler. Ayrıyeten göğüse de sıkılmalı. Bir de enseye sıkmak yürürken arkada koku bırakmayı artırır, ben enseye de sıkıyorum mutlaka.
Tutaste INV

Eğer kaliteli bir parfüm değilse ki tr de binlerce liralık parfüm kullananlar genellikle bir elin parmağını geçmez. Cilde sıkılmamalı kıyafete sık kapağını açık bırakıp çekmecene koy koku verir.

Eğer kaliteli bir parfüm değilse ki tr de binlerce liralık parfüm kullananlar genellikle bir elin parmağını geçmez. Cilde sıkılmamalı kıyafete sık kapağını açık bırakıp çekmecene koy koku verir.
Evil Belief önerisi ile aldım. Açık parfüm olarak iyi bir marka imiş

Evil Belief önerisi ile aldım. Açık parfüm olarak iyi bir marka imiş
Türkiyede ki çoğu marka parfüm bile 2. Kalite olabiliyor. Kıyafete sıkmak en sağlıklısı.

Sağ Sol göğüs, tercihe göre omuzların arkaları da olabilir.
Ve kesinlikle boyun, saçınız uzunsa kokusu siner daha uzun süre kalır. Tabii doğrudan saça sıkmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,017
Üyeler
190,850
Son üye
Sevda Taş
Geri