Deodorant duştan sonra vücutta sıkılır.Hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
Elbiseye mi sıkılır duştan sonra cilde mi sıkılır?
Boyna, omuza ve göğüs kısmına olduğunu biliyorum.
Tutaste INVOrijinalse cilde sıkılır. Özellikle nabız noktalarına sıkılır. Buralarda cilt sıcaklığı diğer yerlere göre daha fazladır ve kan atımıyla beraber parfüm yayılımı artar diye bir bilgi var. Boynun iki tarafı ve el bileklerinin içleri mutlaka sıkılması gereken yerler. Ayrıyeten göğüse de sıkılmalı. Bir de enseye sıkmak yürürken arkada koku bırakmayı artırır, ben enseye de sıkıyorum mutlaka.
Evil Belief önerisi ile aldım. Açık parfüm olarak iyi bir marka imişEğer kaliteli bir parfüm değilse ki tr de binlerce liralık parfüm kullananlar genellikle bir elin parmağını geçmez. Cilde sıkılmamalı kıyafete sık kapağını açık bırakıp çekmecene koy koku verir.
Yine de cilde sıkma. Orijinal haricindekileri ben cilde değdirmemeye çalışıyorum. Kıyafete uygula biraz uzaktan tutarak.Evil Belief önerisi ile aldım. Açık parfüm olarak iyi bir marka imiş
Türkiyede ki çoğu marka parfüm bile 2. Kalite olabiliyor. Kıyafete sıkmak en sağlıklısı.Evil Belief önerisi ile aldım. Açık parfüm olarak iyi bir marka imiş