Neler Yeni

Parfüm Önerisi (Erkek)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Başka öneri istersen yapabilirim. Bu arada bu parfümler çok pahalıdır orijinaline paran yetmezse doldurma parfümcülerden bulabileceğin parfümlerdir. Doldurma parfümü önerisi de istersen Instagramdan satış yapan Alberto Sego adlı sayfadan alabilirsin. Merak etme güvenilir sayfadır ekşi sözlükten yorumlara bakabilirsin. Genellikle orijinal parfüm kullanırım ama denemek amaçlı almıştım en iyi doldurma parfüm diyebilirim.
Alberto Sego'nun parfümleri Tutaste'den alıp etiket basıp daha pahalıya sattığı söyleniyor. Şişesi, sprayer'ı falan aynıymış. Söylenti de olabilir tabii.

Bir ara ben de takip ettim. Tutaste'nin listesine eklenen parfüm Alberto Sego'ya da ekleniyor, Tutaste'nin listesinden kalkan parfüm Alberto Sego'dan da kalkıyor :D

Bu konuyu forumda Tutaste'nin sahibi Eser bey'e sordular. "Benden tek siparişte alınan o kadar parfümü kimsenin eşine dostuna hediye almadığını ben de biliyorum" gibi bir cevap verdi.

Son durum nedir takip etmedim. Belki söylenti olduğu kanıtlanmıştır.

Son düzenleme:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Söylediğim sayfa Kayseri'de hizmet veriyor. Depolardan satış yapıyorlardı galiba sen de Kayseri'de yaşadığını söylemişsin gidip elden alabilirsin hem de daha güvenilir olur.
Evet şimdi fark ettim güzel bir tesedüf olmuş.Güven konusunda çok bir sorunum yok ancak bana biraz uzak kalıyor onun için denemeden sipariş vermeyi düşünüyorum whatsapp üzerinden iletişime geçtim şuan.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alberto Sego'nun parfümleri Tutaste'den alıp etiket basıp daha pahalıya sattığı söyleniyor. Şişesi, sprayer'ı falan aynıymış. Söylenti de olabilir tabii.

Bir ara ben de takip ettim. Tutaste'nin listesine eklenen parfüm Alberto Sego'ya da ekleniyor, Tutaste'nin listesinden kalkan parfüm Alberto Sego'dan da kalkıyor :D

Bu konuyu forumda Tutaste'nin sahibi Eser bey'e sordular. "Benden tek siparişte alınan o kadar parfümü kimsenin eşine dostuna hediye almadığını ben de biliyorum" gibi bir cevap verdi.

Son durum nedir takip etmedim. Belki söylenti olduğu kanıtlanmıştır.
Bilmiyorum ilk defa duydum sizden. Ama parfümleri orijinaline yakın, kalıcılıkları da bayağı iyi.

Top Bottom