Hocam yaş 17 tom ford ombre leather için fazla gencim bence black orchidde çok pahalı kalıyor daha erken onlar için benimde aklımda swy var düz edt versiyonu mu daha iyi olur benim için yoksa farklı bi versiyonu mu?tom ford ombre leather - black orchid. mağazada deneyip beğendiğini alabilirsin 150ml almak 1 yıllık parfüm ihtiyacını kapatır
Nasıl kokular seversin baharatlı, tatlı, temiz... Ona göre tavsiyede bulunabilirim veya buraya yazayım boynerde test ederek alırsınArkadaşlar başlıktada olduğu gibi kışlık erkek parfümü ve mont arıyorum boynerde indirimde olan parfümlerden olursa sevinirim fiyat limiti aklımda yok kaliteli olsun ve mont uzun yıllar götürsün yeter teşekkürler
hocam tatlı kokular daha çok hoşuma gidiyorNasıl kokular seversin baharatlı, tatlı, temiz... Ona göre tavsiyede bulunabilirim veya buraya yazayım boynerde test ederek alırsın
Bence Black Orchid üni dönemi gençlere hitap ediyor ama sizin kararınız koku görecelidir.Hocam yaş 17 tom ford ombre leather için fazla gencim bence black orchidde çok pahalı kalıyor daha erken onlar için benimde aklımda swy var düz edt versiyonu mu daha iyi olur benim için yoksa farklı bi versiyonu mu?
düz swy nun edpsi yok galiba versiyonlarının vr onların ne farkı var bilmiyorum fiyat farkıda var aralarında 600-700 tl değer mi bilmiyorumBence Black Orchid üni dönemi gençlere hitap ediyor ama sizin kararınız koku görecelidir.
Şuanki fiyatlar en düşükleri neredeyse eylül ayında 7300'e ombre almıştım
EDP versiyon varsa tercih edin, daha kalıcı oluyorlar konstantrasyon farkı nedeniyle
önerilerini bekliyorum hocamNasıl kokular seversin baharatlı, tatlı, temiz... Ona göre tavsiyede bulunabilirim veya buraya yazayım boynerde test ederek alırsın
sende nasıl bir şey aradığını yaz ona göre öneri gelsin hocamParfum onerisi bana da lazim takipteyim.
Kanka kadinlarin hosuna ne giderse kisacasende nasıl bir şey aradığını yaz ona göre öneri gelsin hocam