120 ve 240 gb ları sıkıntılı diye biliyorum ama 480 GB da bi sorun yokAlıntıyı görüntüle
alalı 1 yada 2 gün oldu geldiğinde %100 dü 2 günde 99 a düştü sizce neden
Mesaj otomatik birleştirildi:
sata 2 de yavaş kulanıyorum 280 hatta 180 mbps
Kaç olduktan sonra değiştirilmesi gerekir ve sağlığı düşmeden bozulma ihtimali var mıBunlar %100 tutarli testler degil takilma bu kadar %99 ile %100 buyuk bi fark degil ama kullandiktan sonra %70 80 fln cikiyorsa o zmn sikinti.
ama forumda bana bunu önerdiler hatta h.o mu g.o mu diye sordum h.o dediler
Geçenlerde dediğim gibi bu gün çok önerilen bir ürün 4-5 gün sonra kronik sıkıntılılar listesine girebiliyor. 99% değeri çok önemsenecek bir değer değil fakat böyle devam ederse en kısa zamanda garantiye gönderin.ama forumda bana bunu önerdiler hatta h.o mu g.o mu diye sordum h.o dediler
O program yanlış gösteriyor takılmayın taş gibi çalışan m2 ye ölmüş diyor o program güvenmeyin
@sami şahin @Canxkarax
Çözüldü✓ - Patriot Burst 120 GB Düşük Hız
Fiyatı ve sunduğu özelliklere baktığımızda çok güzel bir disk gibi duruyor. Hızları, TBW değerleri, MTBF değerleri ve yazılımının da olması alınası kılıyor. Ben de laptop için 120 GB olan modeli aldım, HDD'den kurtulmak için. 11.11'de kupon ile 140 TL fiyata aldım, yeme de yanında yat. 100 GB...forum.donanimarsivi.com
İnceleme - Patriot Burst 120 GB SATA SSD
Ürünü N11 üzerinden 11.11.2020 tarihinde aldım, kupon ile 140 TL'ye geldi. A) Genel Bakış: 14.11.2020 tarihinde bana ulaştı ve laptopa HDD'den kurtulmak için taktım. 1 dakikaya varan açılma süresi 7 saniyeye düştü, sistem gayet hızlandı. HDD'nin sesinden de kurtuldum, dosya aktarım hızları da...forum.donanimarsivi.com
kızgın atmak yerine biraz araştırsanız