LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,992
Çok iyi ram, daha ucuza aynı özelliklere sahip ram var mı bilmiyorum ama yoktur heralde. Alınır. RGB modeldir
Son düzenleme:
Burada daha ucuz, zaten klasik f/p olarak en çok kullanılan.Çok iyi ram, daha ucuza aynı özelliklere sahip ram var mı bilmiyorum ama yoktur heralde. Alınır.
Gecikme değeri fazla bunun.
Milli ramimiz.Burada daha ucuz, zaten klasik f/p olarak en çok kullanılan.
![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dual uretim olması + RGB olması farkı var. Aradaki 500TL'ye deger mi tartışılır.Burada daha ucuz, zaten klasik f/p olarak en çok kullanılan.
![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gecikme değeri fazla bunun.
RGB için değer.Dual uretim olması + RGB olması farkı var. Aradaki 500TL'ye deger mi tartışılır.
abartı voltaj vermedikten sonra soğutmanın hiç bir önemi yokBütçe kısıtınız varsa alınabilir modeller. Ama bir kaç yerde soğutucusunun çok kaliteli olmadığını okumuştum. Kullanan kişilerden. 5000 Lira civarlarında aynı cl ve mhz değerlerinde daha kaliteli modeller tercih edilebilir.
CL36 ama daha uyguna gelip XPG gibi kaliteli bir marka almış olursunuz.Çok iyi ram, daha ucuza aynı özelliklere sahip ram var mı bilmiyorum ama yoktur heralde. Alınır.
Şimdi baktım RGB yazmıyor düz modelmiş buCL36 ama daha uyguna gelip XPG gibi kaliteli bir marka almış olursunuz.
fiyat normal sıcak fırsat değilÇok iyi ram, daha ucuza aynı özelliklere sahip ram var mı bilmiyorum ama yoktur heralde. Alınır.
1.1V çalışıyor zaten DDR4'den daha verimli, ne kadar ısınıyorda ne kadar iyi soğutucuya ihtiyacı olsun? Görsellik bir kenara onun dışında fazla para vermeye hiç gerek yok çoğu Ram'den de çok daha stabil çalışıyor.Bütçe kısıtınız varsa alınabilir modeller. Ama bir kaç yerde soğutucusunun çok kaliteli olmadığını okumuştum. Kullanan kişilerden. 5000 Lira civarlarında aynı cl ve mhz değerlerinde daha kaliteli modeller tercih edilebilir.
Patriot daha kaliteli ama sen bilirsin.CL36 ama daha uyguna gelip XPG gibi kaliteli bir marka almış olursunuz.