Neler Yeni

Patronunun Kızına Yürüyen Akılsız

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Selamlar;
Bugün erkek kardeşimin bana anlattığını size anlatacağım, çalıştığı fabrikanın sahibinin kızı okulunu yeni bitirmiş ve fabrikada işe başlamış bizim ki atölye sorumlusu dolayısıyla kız da işi öğrenmek için atölyeyi görmek yapılan işleri takip etmek zorunda, kızı bizimkinin yanına veriyorlar öğret atölyede ki işleri diyorlar, bu da yanına kızı alıp 3 katlı atölyeyi gezmeye başlıyorlar iyi kötü tanışıyorlar ufak tefek iş dışında sohbet ediyorlar bazen ama abartı hiçbir şey yok tamamen etik bir şekilde, bu böyle birkaç gün devam ediyor sonra kız ofis katında asıl işine başlıyor ama ara sıra iş için (mecburen) bizimkinin yanına gelmek zorunda yani ara sıra görüşüyorlar. Ofisten başka bir kadın bizimkine diyor ki aklını kullansan ahmak şu kızı ayarlarsan hayatın kurtulur falan diyor bizim ki çekingen pek fırlamalık yapamaz o konu öyle kalıyor sonra bir gün o kadın bizimkine diyor ki hadi sen ben ve o kız masa tenisi oynayalım bunlar masa tenisi oynamaya gidiyor kadın birazcık oynadıktan sonra müşteri aradı benim gitmem gerek deyip bu ikisini baş başa bırakıyor ve bunlar hem sohbet hem oyun biraz birlikte akit geçiriyorlar sonra başkaları geliyor falan filan... Şimdi benim bilader diyor ki "abi kadın aslında doğru söyledi ben bu kızı ayarlasam hayatım kurtulur (evin tek çocuğu ve bunlar ulti milyoner) ama vallahi parasında değilim kız ciddi ciddi hoşuma gitmeye başladı" dedi. (Kız güzel sayılırmış bizimki de yakışıklı yani eli yüzü düzgün gören çoğu kişi beğenir) Ben pek bir şey diyemedim geçiştirdim. Siz ne diyorsunuz akşam mesajları kendisine okutacağım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar;
Bugün erkek kardeşimin bana anlattığını size anlatacağım, çalıştığı fabrikanın sahibinin kızı okulunu yeni bitirmiş ve fabrikada işe başlamış bizim ki atölye sorumlusu dolayısıyla kız da işi öğrenmek için atölyeyi görmek yapılan işleri takip etmek zorunda, kızı bizimkinin yanına veriyorlar öğret atölyede ki işleri diyorlar, bu da yanına kızı alıp 3 katlı atölyeyi gezmeye başlıyorlar iyi kötü tanışıyorlar ufak tefek iş dışında sohbet ediyorlar bazen ama abartı hiçbir şey yok tamamen etik bir şekilde, bu böyle birkaç gün devam ediyor sonra kız ofis katında asıl işine başlıyor ama ara sıra iş için (mecburen) bizimkinin yanına gelmek zorunda yani ara sıra görüşüyorlar. Ofisten başka bir kadın bizimkine diyor ki aklını kullansan ahmak şu kızı ayarlarsan hayatın kurtulur falan diyor bizim ki çekingen pek fırlamalık yapamaz o konu öyle kalıyor sonra bir gün o kadın bizimkine diyor ki hadi sen ben ve o kız masa tenisi oynayalım bunlar masa tenisi oynamaya gidiyor kadın birazcık oynadıktan sonra müşteri aradı benim gitmem gerek deyip bu ikisini baş başa bırakıyor ve bunlar hem sohbet hem oyun biraz birlikte akit geçiriyorlar sonra başkaları geliyor falan filan... Şimdi benim bilader diyor ki "abi kadın aslında doğru söyledi ben bu kızı ayarlasam hayatım kurtulur (evin tek çocuğu ve bunlar ulti milyoner) ama vallahi parasında değilim kız ciddi ciddi hoşuma gitmeye başladı" dedi. (Kız güzel sayılırmış bizimki de yakışıklı yani eli yüzü düzgün gören çoğu kişi beğenir) Ben pek bir şey diyemedim geçiştirdim. Siz ne diyorsunuz akşam mesajları kendisine okutacağım.
Davul dengi dengine çalar.
Sen kaç defa gördün aşk evliliğine sıcak bakan zengini?
Hepsi parasına bakar .
Sen bir tavuk döner alsammı almasammı ikileminde kalırken o havyarlı ekmeğini yemekte en güzel manzara karşısında en lüks odada.

majorw0w

80+ Silver
Selamlar;
Kızın adım atmasını beklesin öncelikle. Ailesinin parası için sevmediğini anlaması gerekiyor. Ailesi iyi ise sorun olmaz da evlilikten sonra kız sen böylesin ben böyleyim diyecek ise evlilik yürümez. Hayırlısını dilesin. Milletin aklına bakmasın çok şükür çalışıyor eli ayağı tutuyor kendine bakar el parasına ihtiyacı yok. Olacağı varsa da olur zaten akışına bıraksın.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,963
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
@Supraa nın gençliği sen tavsiye ver supra

Rulep

80+ Gold
türk dizisi gibi ama sonuç hüsran yukardaki arkadaşların yazdığı gibi anası babası izin vermez arkadaşınız işinden bile olabilir

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Valla hiç belli olmaz ya kızla iyi anlaşacaklar ve iç gümesi olarak paranın içinde yüzecek ya da kardeşini fabrikadan tekmelicekler :D

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
1633199550116.png

Top Bottom