Payday 2 Önerir Misiniz ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,3 kişiyiz (2de olabilir 1 kişi alacağı kesin değil 1inde oyun var) payday2 almayı düşünüyoruz 18.50 TL değer mi,ne zaman indirime girer ? Arkadaşlarım yokken singlede sarar mı ve sadece banka soygunu mu var bilgilendirirseniz sevirinim.Önermiyorsanız maximum 20 TL imzadaki sisteme göre oyun önerilerinizi bekliyorum.

18,50 TL'ye almayın, indirimlerde sürekli 2 TL'nin altına düşüyor. Ben aldım 1 yıldır duruyor arkadaşım olmadığı için :D

Arkadaşlar öncelikle selam,3 kişiyiz (2de olabilir 1 kişi alacağı kesin değil 1inde oyun var) payday2 almayı düşünüyoruz 18.50 TL değer mi,ne zaman indirime girer ? Arkadaşlarım yokken singlede sarar mı ve sadece banka soygunu mu var bilgilendirirseniz sevirinim.Önermiyorsanız maximum 20 TL imzadaki sisteme göre oyun önerilerinizi bekliyorum.
hocam sıklıkla fiyatı düşüyüyor şimdi almanıza gerek yok

Legacy alın.
Cidden soygunlar 2-3 kat daha zevkli hale geliyor çünkü baya lazım olan DLC'li skiller araçlar gereçler silahlar var.

18.50 TL fazla. İndirimde DLC'ler ile alın. Oyun zaten DLC'lerden ibaret.
Oyunu kısaca sizide yormayarak açıklar mısınız hocam ve bu dlc muhabbeti ne oluyor ?

Geri