PAYDAY 2 Steam açılmıyor

MasterAsh

80+
Reaksiyon skoru
6
geçen gün arkadaşlarla oynarız diye PAYDAY 2 aldık PCye yükledim steamden başlatmaya çalışınca açılmadı bir sürü yol denedim hiç biri olmadı.Aynı sorunu half lifedada yaşamıştım başlatma seçeneklerine kod yazınca açılmıştı bu oyunu nasıl açarım ben bileniniz varmı günlerdir uğraşıyorum sildim tekrar yükledim hala açılmıyor

geçen gün arkadaşlarla oynarız diye PAYDAY 2 aldık PCye yükledim steamden başlatmaya çalışınca açılmadı bir sürü yol denedim hiç biri olmadı.Aynı sorunu half lifedada yaşamıştım başlatma seçeneklerine kod yazınca açılmıştı bu oyunu nasıl açarım ben bileniniz varmı günlerdir uğraşıyorum sildim tekrar yükledim hala açılmıyor
Herhangi bir hata kodu vermiyor mu ?
Aklıma gelen en mantıklı şey, oyunları yüklediğiniz klasörün adında " ü,ğ,ş,ç " harfleri var mı ?
Varsa klasörün adını değiştirerek deneyin.
Yoksa nedenini bende bilmiyorum.

Resim ar reis

Herhangi bir hata kodu vermiyor mu ?
steamden açmaya çalışınca herhangi bir hata vermiyor ve açılmıyor ama kendi launcherından açmaya çalışınca "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0x000007b) uygulamayı sonlandırmak için Tamam düğmesine tıklatın" hatası alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Sistem dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın olmazsa şu yönergeleri takip edin:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,021
Üyeler
203,664
Son üye