Syphex01
80+
Bi bende mi bu hata oldu :dOnu anladım da yapamıyorum işte bu görevi yaptınız diyor ama yapmadım normalde
Bi bende mi bu hata oldu :dOnu anladım da yapamıyorum işte bu görevi yaptınız diyor ama yapmadım normalde
Teşvik. Üye kazanmak için. Normal aslında çok takılmamak lazım.100 200 lira için kimlik telefon vermediğimiz yer kalmadı ülkecek yemin ediyorum
para gönder diyor ibana atacaksın işteSelamlar nfc cashback ödemesi olarak 100 tl gelen transfer görünüyor fakat bunu nasıl nerden çekiyoruz aradım bulamadım???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Onu ben de biliyorum biraderpara gönder diyor ibana atacaksın işte
Orasını biliyorum kral zaten biraz espirili bir yaklaşım yaptım sadeceTeşvik. Üye kazanmak için. Normal aslında çok takılmamak lazım.
Bu arada destekliyorum bende bu uygulamaları bir yere kadar ama süreklilik lazım birazda ya papara mesela eskiden iyiydi şuan cashbackler çok az nays önüne geçti misal onu kullanıyorum oda düşüyor ama yavaştan e ticaret cashbackı hem alışveriş limitini yükselttiler hem back miktarı azalttılarOrasını biliyorum kral zaten biraz espirili bir yaklaşım yaptım sadece
Onu ben de biliyorum birader
Ilk 5 10 dk arasi kullanılabilir bakiye 0 diyor ve öyle kalıyor biraz beklerseniz 100 tl bakiyeyi tanimliyor, yani bekleyince oldu, ilgilenen arkadaşlara duyurulur..işlemi hallettim 100 tl yi gönderdi komisyon almadan banka hesabına..
Kaç para yatırmak lazım görevi tamamlamak için?bana anında yattı, çektim
Yatırmaya gerek yok hocam.Kaç para yatırmak lazım görevi tamamlamak için?