İş bankasının uygulamasının 430 tllik şarj aletini 1 günlüğüne 250 tlden satması imkansız yani?Kopyalasalar bile kutu içindeki karton malzemenin kalitesinden bile anlaşılıyor. Bu ürünün bu fiyata satılması imkansız. Sahte olduğu garantili
İş bankasının uygulamasının 430 tllik şarj aletini 1 günlüğüne 250 tlden satması imkansız yani?Kopyalasalar bile kutu içindeki karton malzemenin kalitesinden bile anlaşılıyor. Bu ürünün bu fiyata satılması imkansız. Sahte olduğu garantili
Burak Şolt'un videosunu izle karton malzeme kalitesi gör. Ayrıca niye imkansız olsun? Apple fiyatından %41 daha ucuza satıyorlar. Müşteri çekmek için olabilir, ellerinde eski fiyattan aldıkları yüklü stok olabilir. Bir çok sebebi olabilir.Kopyalasalar bile kutu içindeki karton malzemenin kalitesinden bile anlaşılıyor. Bu ürünün bu fiyata satılması imkansız. Sahte olduğu garantili
Türk Telekomdan 430 TL ye aldığım Apple Şarj aletinin sahte çıkmasından sonra evet, imkansız.İş bankasının uygulamasının 430 tllik şarj aletini 1 günlüğüne 250 tlden satması imkansız yani?
Saat verseler herkes o saatte siteye girip çıkacak. Ama Saat vermeyerek daha çok trafik yarattılar. Gece 12'den beri f5 yapan arkadaşlar var.Saati belli olsaydi keske simdi bakiyorum hicbir şey kalmamis gece boşa bekledik, acemiler...
güvenlik kodunu yanlış girmiş olabilirsinGenel red 004 diyor alamıyorum
Yazıyorum zaten destek talebi açılmış diyor ama ne dönen var ne bişey.Hocam tekrar yazın. Benim 2-3 defa oldu hep ertesi gün geldi param.
indirimler mobile özel ve hoparlör bitti sanırımIndirimler bittimi, sitede bulamadim. Hoparlor lazimdi