bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,060
Öğretmenler greve gidecek diye bir duyum aldım doğru mudur doğruysa okula gitmeye gerek var mı
muhtemelen yoklama alınmaz gitmene gerek yokÖğretmenler greve gidecek diye bir duyum aldım doğru mudur doğruysa okula gitmeye gerek var mı
Hajajajajajajssj aynen kankaÖğretmenler niye grev yapıyor ki? Fazlasıyla para alıyorlar ve pek çok avantajları var. Üstelik büyük bir çoğunluğu mesleğinde iyi bile değil. Öğrenciye bir şeyler katan öğretmen sayısı çok az.
öyle bu aradaHajajajajajajssj aynen kanka
Biz zaten fakiri değil zengini doyuramıyoruzÖğretmenler niye grev yapıyor ki? Fazlasıyla para alıyorlar ve pek çok avantajları var. Üstelik büyük bir çoğunluğu mesleğinde iyi bile değil. Öğrenciye bir şeyler katan öğretmen sayısı çok az.
14 yasinda oldugun belli.Hajajajajajajssj aynen kanka
En fazla 30 lirayi hakediyorlar.Öğretmenler niye grev yapıyor ki? Fazlasıyla para alıyorlar ve pek çok avantajları var. Üstelik büyük bir çoğunluğu mesleğinde iyi bile değil. Öğrenciye bir şeyler katan öğretmen sayısı çok az.
resmi olarak tatil değil , öğretmenlerin grev yapması etkilemez diye düşünüyorum. Yoklama alınır muhtemelen , her öğretmen greve çıkmıyor sonuçta.Öğretmenler greve gidecek diye bir duyum aldım doğru mudur doğruysa okula gitmeye gerek var mı
Yaşımla dalga geçmen iyi olmadi reis14 yasinda oldugun belli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En fazla 30 lirayi hakediyorlar.