Pazartesi (13 Ocak) Okul Yok Mu

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,049
Öğretmenler greve gidecek diye bir duyum aldım doğru mudur doğruysa okula gitmeye gerek var mı

Grev var diye tatil yapılmaz bizim hocaların çoğu geilyordu grev vslerde yoklamayı alıp çıkıyordu

Eyvallah

Öğretmenler niye grev yapıyor ki? Fazlasıyla para alıyorlar ve pek çok avantajları var. Üstelik büyük bir çoğunluğu mesleğinde iyi bile değil. Öğrenciye bir şeyler katan öğretmen sayısı çok az.

Öğretmenler niye grev yapıyor ki? Fazlasıyla para alıyorlar ve pek çok avantajları var. Üstelik büyük bir çoğunluğu mesleğinde iyi bile değil. Öğrenciye bir şeyler katan öğretmen sayısı çok az.
Hajajajajajajssj aynen kanka

Biz zaten fakiri değil zengini doyuramıyoruz

Hajajajajajajssj aynen kanka
14 yasinda oldugun belli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En fazla 30 lirayi hakediyorlar.

öğretmenlik kadar rahat meslek yok ovarrated

Öğretmenler greve gidecek diye bir duyum aldım doğru mudur doğruysa okula gitmeye gerek var mı
resmi olarak tatil değil , öğretmenlerin grev yapması etkilemez diye düşünüyorum. Yoklama alınır muhtemelen , her öğretmen greve çıkmıyor sonuçta.

gitsende ders işlenmez ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,802
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri