Pc açıldığında cmd 1 saniye açılıyor

wWalsh

80+
Reaksiyon skoru
24
1 saniyeliğine ekranın sol üstünde bi siyah ekran acılıp kapandı sizce neden? bu arada opera kullanıyorum pc acıldığında ilk oprogram açılır sizce ondanmıdır. dün gece ismini bi bilmediğim bi uygulama yükledim yanlışlıkla fotoğraftaki.

Ekler

• resim_2025-09-22_203751734.webp
    resim_2025-09-22_203751734.webp
    2.6 KB · Hit: 42
1 saniyeliğine ekranın sol üstünde bi siyah ekran acılıp kapandı sizce neden? bu arada opera kullanıyorum pc acıldığında ilk oprogram açılır sizce ondanmıdır. dün gece ismini bi bilmediğim bi uygulama yükledim yanlışlıkla fotoğraftaki.
Pc'yi her açtığında mı cmd açılıyor yoksa bir defa mı gerçekleşti bu olay?

Merhabalar,
Visual c++ yazılımının ismi verilmiş. Özelliklerinden yayıncı veya yaratıcı firma ismini kontrol edebilir misiniz? Microsoft olması gerekiyor.
Nasıl bir uygulama yüklediniz bilmiyorum ancak bu tarz visual c yazılımları genelde paket programlarda otomatik yüklenir veya elle microsoft sitesinden yüklenebilir.

Pc'yi her açtığında mı cmd açılıyor yoksa bir defa mı gerçekleşti bu olay?
ilk defa bugün yaşadım daha demin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,
Visual c++ yazılımının ismi verilmiş. Özelliklerinden yayıncı veya yaratıcı firma ismini kontrol edebilir misiniz? Microsoft olması gerekiyor.
Nasıl bir uygulama yüklediniz bilmiyorum ancak bu tarz visual c yazılımları genelde paket programlarda otomatik yüklenir veya elle microsoft sitesinden yüklenebilir.
sildim hocam yüklediğim uygulmayı hemen

En son ne yükledin? Framework görünümlü ajan olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,722
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri