- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Kanka yardım etmeye çalışıyorumda aklıma başka çözüm gelmedi ya.Format sıkıntı be driverlar falan değilde steam ve epic games oyınları görmüyo her seferinde tekrar yüklüyom
Kanka yardım etmeye çalışıyorumda aklıma başka çözüm gelmedi ya.Format sıkıntı be driverlar falan değilde steam ve epic games oyınları görmüyo her seferinde tekrar yüklüyom
2004 ü yüklerken hata vermişti sabah onla alakalı olabilrmi acabaKanka yardım etmeye çalışıyorumda aklıma başka çözüm gelmedi ya.
Aynen bir dosya düzgün yüklenmemiş.2004 ü yüklerken hata vermişti sabah onla alakalı olabilrmi acaba
Bi program gördüm indirebilirsem belki düzelirAynen bir dosya düzgün yüklenmemiş.
win10 flashı nı taktım format atçaktım ama windows yükleme yeri bile açılmıyorAynen bir dosya düzgün yüklenmemiş.
bir dosyanda sıkıntı var format atmayı dene içinde aşırı önemli bilgilerin yoksaAlıntıyı görüntülecs oynarken kapandı görüntü klavye mouse ışığı falan gitti ama fanlar çalışıyodu sonra bu ekran geldi ve açılmıyo PC
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdide bu yazıyoAlıntıyı görüntüle
@keremcnsz24 @RevDeisDou
Kanka tanıdığın sağlam bilgisayarcı veya bilgisayardan anlayan birisi yok mu?win10 flashı nı taktım format atçaktım ama windows yükleme yeri bile açılmıyor
dediğim gibi epic games ve steam oyunları görmüyo o kadar ve zaten format atamıyrumki win10 yükleme yeri gelmiyorbir dosyanda sıkıntı var format atmayı dene içinde aşırı önemli bilgilerin yoksa
varda yarın ders falan var lazım yani pc bugün halledebilirsem halletmem lazımKanka tanıdığın sağlam bilgisayarcı veya bilgisayardan anlayan birisi yok mu?
Burdan yazarak çok zor.
Şuan için yapacak bir şey yok.dediğim gibi epic games ve steam oyunları görmüyo o kadar ve zaten format atamıyrumki win10 yükleme yeri gelmiyor
varda yarın ders falan var lazım yani PC bugün halledebilirsem halletmem lazım