Otomatik onarım yapınca açılıyor ancak çok fazla bir kasma var ve aynı sorun bilgisayar kapanınca devam ediyor.Güvenli modda açabiliyor musun? Otomatik onarım yapmayı dener misin?
Kasma yüzünden neredeyse hiçbir şey yapamıyorum.ilgili linkte senin sorunların anatılmış bir bakmanı öneririm https://www.internetkafa.com/windows-10da-critical-process-died-cozumu/
Windows un zarar gormus olabilir format atmayi denyebilirsin bilgilerini yedekleyip eskisi gibi de degil artik 10 dk suruyofOtomatik onarım yapınca açılıyor ancak çok fazla bir kasma var ve aynı sorun bilgisayar kapanınca devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasma yüzünden neredeyse hiçbir şey yapamıyorum.
Düzeltebilir miyim diye uğraşıyordum ama format atıcam gibi görünüyor hiçbir türlü düzeltemedi sorunuWindows un zarar gormus olabilir format atmayi denyebilirsin bilgilerini yedekleyip eskisi gibi de degil artik 10 dk suruyof
Dedigim gibi bazen windows zarar gorebiliyor benim guc kaynagim skntili oldugundan dolayo ayni sorunu cok yasadim reset atiyordu normal bir sekilde pc kendi kendine ama bi anda windows gg oluyordu sonra format zaten omrum format atmak ile gectiDüzeltebilir miyim diye uğraşıyordum ama format atıcam gibi görünüyor hiçbir türlü düzeltemedi sorunu